طلال عتریسی، استاد علوم سیاسی دانشگاه بیروت در گفتوگو با «رسالت »مطرح کرد:
تصاعد بحرانهای داخلی و سیاسی در اراضی اشغالی
استاد علوم سیاسی دانشگاه بیروت تأکید کرد: تصاعد بحرانهای داخلی و سیاسی در اراضی اشغالی پس از انعقاد آتشبس ظاهری در نوار غزه وارد فاز جدیدی شده است. طلال عتریسی در گفتوگو با «رسالت» اظهار داشت :
«بحرانهای داخلی و فزایندهای که در ارتش، نهادهای امنیتی و کابینه رژیم صهیونیستی متعاقب دو سال جنگ در نوار غزه و عدم دستیابی به اهداف میدانی نتانیاهو در این آوردگاه ایجاد شده، حتی پس از آتشبس نیز ادامه دارد.این بحرانها حکایت از عمق اختلافات داخلی در تلآویو داشته و به پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد. در این میان تلاش آمریکا و متحدان تلآویو برای مدیریت بحرانهای داخلی در این رژیم قطعا ثمرهای نخواهد داشت. فرماندهان سابق ارتش اسرائیل بهصراحت نتانیاهو را به بهرهکشی از ارتش برای تحقق دستاورد سیاسی و شخصی متهم میکنند و این در عمر رژیم صهیونیستی سابقه نداشته و نمایانگر اختلافات میان مقامات سیاسی و نظامی این رژیم است.»
وی افزود:«مقاومت فلسطین در جنگ غزه رژیم صهیونیستی را بهزانو درآورد. هیچیک از اهداف سهگانه نتانیاهو در نوار غزه محقق نشده و همین مسئله تبدیل به یک بحران مزمن در تلآویو گردیده است. »