همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد:
چالش‌های افزایش نرخ بهره و شکاف قیمتی نرخ ارز

همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» در پی تدوام ریزش بورس و وضعیت قرمز بازار سهام به تشریح علل این ریزش پرداخت و دراین‌باره بیان داشت: مهم‌ترین علت تداوم ریزش بورس و وضعیت قرمز بازار سهام این است که به صورت همزمان با چند عامل مواجه شدیم. مهم‌ترین عامل این است که به صورت سنتی هفته‌های آخر اسفندماه بازار با کمبود نقدینگی مواجه می‌گردد و میزان نقدینگی فعال در بازار کاهش پیدا می‌کند و بدیهی است که این روند به صورت سنتی موجب اعمال فشار بر بازار می‌شود. 
وی با اشاره به فرآیند استیضاح وزیر اقتصاد و برکناری وی، افزود: توأمان با عوامل مطرح و سنتی بازار، استیضاح وزیر اقتصاد و نبود یک سکاندار اقتصادی در شرایط حال حاضر برای بازار بورس مسئله‌ساز شده و سبب ریزش بورس و وضعیت قرمز بازار سهام شده است. بنابراین یکی از مؤلفه‌های بهبود وضعیت بازار سرمایه، تعیین و تکلیف وزارت اقتصاد است. 
دارابی با اشاره به چالش‌های افزایش نرخ بهره و شکاف قیمتی نرخ ارز تصریح کرد: در شرایط حال حاضر ریسک برای سرمایه‌گذاران افزایش پیداکرده است و نرخ بهره به صورت مجدد بالا رفته است. از طرفی دیگر نرخ ارز همچنان گپ بسیار زیادی را نشان می‌دهد. در حقیقت می‌توان عنوان داشت که مجموع عوامل مذکور دست به دست یکدیگر داده‌اند تا بازار به شرایط کنونی برسد. 
کارشناس بازار سرمایه همچنین در تشریح راهکارهای بهبود وضعیت بازار سرمایه خاطرنشان کرد: بازار سرمایه در گام نخست نیازمند رفع ابهامات اقتصادی و سیاسی و درگام دوم نیازمند حل مسئله نرخ بهره و ارز می‌باشد. وی در پایان این گفت‌وگو با اشاره به پیش‌بینی روزهای آتی بازار بورس بیان داشت: روزهای کاری کمی باقی‌مانده است و احتمال اینکه شرایط بازار بورس تغییر پیدا کند، بسیار کم است بنابراین استمرار این شرایط تا پایان اسفند پیش‌بینی می‌گردد.