گروه بینالملل
صدراعظم آلمان دریکی دیگر از مواضع وقیحانه خود در قبال نسلکشی در نوار غزه، مدعی شده است که رژیم اشغالگر قدس به قوانین بینالمللی کاملا پایبند است و از این بابت، نباید مورد سرزنش قرار گیرد. این ادعای شولتس در حالی صورت میگیرد که حدود 11 هزار نفر ازجمله 8 هزار زن و کودک بیگناه در جریان تجاوز توحش آمیز صهیونیستها به نوار غزه به شهادت رسیدهاند و حتی بیمارستان شفا نیز دیگر مکانی امن در این منطقه محسوب نمیشود.
اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در این خصوص مدعی شده است : «اسرائیل یک کشور دموکرات است و به حقوق بشر و قوانین بینالمللی پایبند است و بر اساس آن عمل میکند. بنابراین، اتهامات مطرحشده علیه اسرائیل واهی و بیاساس است.»
صدراعظم آلمان این اظهارات را در واکنش به سخنان رئیسجمهوری ترکیه عنوان کرد که گفته بود، مشروعیت رژیم صهیونیستی به دلیل «فاشیست» بودن زیر سؤال رفته است.
شولتس در حالی اظهارات رجب طیب اردوغان را رد کرد که طی چند روز آینده میزبان او در برلین خواهد بود.واقعیت امر این است که حتی نزدیکترین شرکای رژیم صهیونیستی ازجمله فرانسه نیز بهدلیل فشار افکار عمومی، نتوانستهاند منکر جنایات تلآویو علیه غیرنظامیان در نوار غزه شوند. فراتر از آن، مقامات رژیم اشغالگر قدس در بیانیههای مختلفی که از زمان آغاز نسلکشی در نوار غزه صادر کردهاند، بمباران اماکن مسکونی در جبالیا و دیگر مناطق مملو از جمعیت را تأيید کردهاند. در چنین شرایطی شولتس که تنها به منافع تسلیحاتی خود درجریان جنگ فکر میکند، تبدیل به وکیل مدافع شیطان شده است.
بدون شک آلمان یکی از سیاهترین دورانهای خود را در تاریخ روابط بینالملل سپری میکند. سیاستمداران آشفته و طرفدار تروریسم اکنون در دولت ائتلافی شولتس تجمیع شدهاند. حتی حزب سبز که تا قبل از ورود به مسند قدرت در برلین، مدعی حمایت از آزادی و صلح در نظام بینالملل بود، سکوت همراه با تأيید خود را در قبال حمایتهای پنهان و آشکار آلمان از نسلکشی غزه ادامه میدهد.در این معادله،
4 حزب سوسیالدموکرات، سبز، دموکراتهای آزاد و حتی اصلیترین جریان مخالف دولت آلمان یعنی حزب دموکرات مسیحی، کماکان مشغول زمینهسازی بیشتر جهت ادامه جنگ در نوار غزه هستند. مخالفت اخیر شولتس با آتشبس در نوار غزه و تأيید کودک کشی صهیونیستها در قالب نوعی دفاع مشروع، ننگ دیگری را در کارنامه ژرمنها رقمزده است. طی سالهای گذشته و اخیر، بارها استراتژیستهای کهنهکار اروپایی در خصوص تلفیق لمپنیسم و تروریسم در حوزه سیاسی اتحادیه اروپا هشدار دادهاند. اکنون این مسئله بیش از هر زمان دیگری در برلین نمود پیداکرده است. برلین در این معادله، رسما تبدیل به تلآویو دوم گردیده و حتی افزایش خشم شهروندان آلمانی نسبت به این روند نیز تأثیری در بازگشت سیاستمدارانشان از مسیر خطرناک کنونی نشده است.اظهارات شولتس در خصوص پایبندی صهیونیستها به حقوق بشر بهاندازهای وقیحانه است که حتی برخی از رسانههای آلمانی وابسته به حزب سوسیالدموکرات ( حزب متبوع شولتس) نیز ترجیح دادهاند جهت جلوگیری از جریحهدار شدن بیشتر افکار عمومی کشورشان آن را بازتاب ندهند.
تعیین تکلیف سفیر رژیم صهیونیستی برای ژرمنها
ماجرا به این نقطه ختم نمیشود! احزاب و جریانهای رسمی قدرت در آلمان در حمایت از نسلکشی غزه و موجودیت نامشروع رژیم متوحش صهیونیستی از یکدیگر سبقت گرفتهاند و نمایندگان بوندس تاگ ( پارلمان آلمان) در کسوت نمایندگان کنست ( پارلمان رژیم صهیونیستی) در حال ایفای نقش هستند. اخیرا دبیر کل حزب دموکرات مسیحی آلمان اجازه فعالیت نهادهای اسلامی در آلمان را مشروط به تعهد آنها بهحق موجودیت اسرائیل دانست. او همچنین از دولت آلمان به علت عدم برخورد با «اسلام سیاسی» در این کشور انتقاد کرد.پیام این اظهارات مشخص است:اینکه سیاستمداران آلمانی جلب رضایت و حمایت لابیهای صهیونیستی در کشورشان را نسبت به قوانین داخلی و حتی ثوابت حکمرانی در کشورشان مقدم میشمارند. در چنین شرایطی، پیشبینی برخی تحلیلگران غربی در خصوص فروپاشی زودهنگام اتحادیه اروپا بهواسطه حضور سیاستمداران غیرمستقل و ناتوان بیش از هر زمان دیگری قابلدرک است. مواضع نهادهای اسلامی فعال در آلمان در قبال وضعیت جنگی در منطقه و مخالفت مطلق آنها با جنایات رژیم اشغالگر قدس، برای سیاستمداران آلمانی گران تمامشده و اکنون، شاهد تهدید رسمی این محافل اسلامی از سوی مقامات ایالتی و دولتی این کشور اروپایی هستیم.
کارستن لینهمان، دبیرکل حزب دموکرات مسیحی آلمان (CDU) خواستار برقراری شرایط تعریفشده برای اجازه فعالیت نهادهای اسلامی در این کشور شده است.او به روزنامه آلمانی«نویه اوسنابروکر تسایتونگ» گفت: «ما به یک تعهد از سوی همه نهادهای اسلامی نیاز داریم که بر اساس آن، حق موجودیت اسرائیل از سوی آنها به رسمیت شناخته میشود و با یهودیستیزی نیز مخالفت شود.چنانچه این شرایط برآورده نشوند، نهادهای اسلامی حق نخواهند داشت به فعالیت خود در آلمان ادامه دهند.»
جم اوزدمیر، وزیر کشاورزی آلمان نیز در این زمینه در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) نوشت:«ما اکنون به شیوه جدیدی برای برخورد با انجمنهای اسلامی نیاز داریم. آنها باید بهوضوح به ارزشهای اساسیدر کشور ما و همچنین اجرای آن در پشت درهای بسته، پایبند باشند.»به نظر میرسد منظور این وزیر آلمانی از ارزشهای اساسی، همان سانسور جنایات و نسلکشیهای رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه میباشد.نکته مهمتر اینکه نقش حمایتی آلمان در قبال رژیم اشغالگر قدس، محدود به مواضع سیاسی و لفظی نمیشود. همانگونه که اشاره شد، ژرمنها حتی در نسلکشی غزه بهصورت مستقیم نقش داشته و پایگاه آلمانی رامشتاین، تبدیل به یکی از اتاقهای فرمان و عملیات صهیونیستها شده است. قبلا نیز رژیم اشغالگر قدس از این پایگاه تروریستی در خاک آلمان، برای بسیاری از اقدامات تروریستی خود در منطقه غرب آسیا استفاده کرده است. بدون شک نام اولاف شولتس و دولت آلمان بهعنوان یکی از اصلیترین قاتلان کودکان غزه در تاریخ روابط بینالملل ثبت خواهد شد. ضمن آنکه در پایان جنگ نیز نام مقامات دولت ائتلافی دولت برلین در کنار نتانیاهو و گالانت بهعنوان بازندگان بیآبروی این آوردگاه موردتوجه قرار خواهد گرفت.