بنا بر اعلام رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، از سال گذشته تاکنون ۱۵ هزار کلاس درس به محیط یادگیری دانش آموزان اضافهشده است.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا خانمحمدی در نشستی با مسئولین شورای بانوان خیر مدرسهساز استانهای کشور بااشاره به فرامین مقام معظم رهبری در ۱۲ اردیبهشت مبنی بر اینکه اگر میخواهیم از گردنههای دشوار عبور کنیم باید به آموزشوپرورش توجه کنیم، گفت: شرط آموزشوپرورش خوب، وجود محیط و فضای خوب یادگیری است.
وی خطاب به بانوان خیر مدرسهساز حاضر در جمع ادامه داد: شما زیرساخت این کار راهبردی را فراهم میکنید. وقتی مدرسه ناایمن، غیراستاندارد و یا با تراکم بالا بهواسطه زحمات همه این جمع، استاندارد میشود؛ امیدی در دل فردی که پاکترین انسان در خلقت است یعنی در دل دانش آموزان ایجاد میشود. ما فضایی ایجاد میکنیم که معلم فداکار در این فضا قرار گیرد تا فردی را برای آینده تربیت کند. ما در آینده نیستیم اما یادگارهای ما خواهند بود.
به گفته رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، از سال قبل تاکنون ۱۵ هزار کلاس درس به محیط یادگیری دانش آموزان اضافهشده است.
خان محمدی با اشاره به افزایش مشارکت خیرین مدرسهساز از ۳۴۰۰ میلیارد تومان به ۸۰۰۰ میلیارد تومان، خاطرنشان کرد: در عرصه خیرین مدرسهساز کاری بزرگ رخداده است. باید به کار این مجموعه افتخار کرد. حضور خیرین، برکت مدرسهسازی است. اگر در منطقهای بانک آبادتر از مدرسه بود بدانید آن نقطه آسیبپذیر خواهد بود. وی بابیان اینکه ما دانایی، شادابی، نشاط و معنویت و خیر کوثر تکثیر میکنیم، خطاب به زنان حاضر در جمع افزود: این روحیه مجاهدت، در تکتک شما عزیزان وجود دارد. ۱۰۰ درصد از کار خیری که در همه عرصهها انجام میشود بهواسطه مادر، همسر و بهطورکلی زنان کشور است چراکه نبض عالم تربیت در دستزنان است. رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با رد این ادعا مبنی بر محدود شدن زنان در جمهوری اسلامی گفت: در همین سازمان ما، مهندسین ما خانمها هستند، دقیقترین کارها را زنان انجام میدهند. بیشتر نظام تعلیم و تربیت ما در دستزنان است.