علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست خبر داد:
دولت در حال تحقق سوخت پاک

میثم لطیفی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با حضور در جمع خبرنگاران از صدور دستور رئیس‌جمهور در خصوص استفاده از سامانه رضایت‌سنجی کارکنان دولت خبر داد و گفت: تا امروز برای ۸۷۷ هزار و ۶۸۲ نفر از کارکنان دولت کد کیو آر  صادرشده که شهروندان وقتی از دستگاه‌های اجرایی خدمتی می‌گیرند می‌توانند نظر خودشان را درباره خدمتی که همکاران ما ارائه می‌کنند، ثبت کنند. اگر وزارت آموزش‌وپرورش هم متصل شود نزدیک به یک‌میلیون به این عدد اضافه می‌شود.
وی افزود: تا امروز ۳۶۱ هزار و ۸۵۵ نظر هم ثبت‌شده است که به‌صورت سامانه‌ای هم در اختیار دستگاه مربوطه و هم در اختیار ما است که به دستگاه‌ها در خصوص عملکردشان بازخورد می‌دهیم. شهرداری‌ها هم موظف هستند که به این سامانه ملحق شوند ولی هنوز مقداری تأخیر دارند. اگر شهرداری‌ها و تأمین اجتماعی هم بیایند ما می‌توانیم حجم زیادی از نظرات مردم را در حوزه عملکرد دستگاه‌های اجرایی داشته باشیم.
    وزیر دفاع: بازهم اگر اقدام تروریستی شود، پاسخ می‌دهیم
امیر محمدرضا آشتیانی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هم از وزرایی بود که درباره یکی از مهم‌ترین اتفاقات روزهای اخیر در خصوص پاسخ قاطع موشکی جمهوری اسلامی ایران به اقدامات تروریستی دشمنان در راسک وکرمان توضیح داد و در پاسخ به پرسشی درباره حملات اخیر به مواضع تروریست‌ها در اطراف مرزهای ایران، تصریح کرد: ما در دفاع از منافع ملی و مردم خود محدودیتی قائل نیستیم، حتما این کار را انجام می‌دهیم و بااقتدار هم انجام می‌دهیم؛ ما تروریسم را در سراسر جهان محکوم می‌کنیم. اگر هر نوع اقدامی با نقض حقوق مردم ما و اقدامات تروریستی علیه مردم ما انجام شود، حتما عکس‌العمل نشان می‌دهیم و به‌شدت این کار را انجام می‌دهیم و هیچ محدودیتی هم قائل نیستیم.
 نقش وزارت ارتباطات در برگزاری الکترونیکی انتخابات اسفندماه
عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نقش وزارت ارتباطات در برگزاری انتخابات الکترونیک اظهار کرد: در قانون انتخابات امسال که به تصویب رسید تکالیفی برای همه دستگاه‌ها ازجمله وزارت ارتباطات مشخص‌شده است. ما الان کارگروهی را تشکیل داده‌ایم که هر هفته جلسه داریم و نزدیک به ۶۰ هزار شعبه اخذ رأی که در کشور وجود دارد و حتی نزدیک به ۱۵ هزار شعبه سیار که در ۵۰ هزار نقطه حضور پیدا می‌کنند، باید وضع ارتباطشان بررسی و پایدار شود. همکاران من در حال دنبال کردن این موضوع هستند تا در روز انتخابات وضعیت کاملا پایدار باشد.
  علت عدم شکایت ایران از رژیم صهیونیستی در محاکم بین‌المللی
محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس‌جمهور هم در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی اظهار کرد: بر اساس کنوانسیون نسل‌کشی ۱۹۴۸ این شکایت انجام شد. ما به خاطر برداشتی که از کنوانسیون و ماده ۹ آن داشتیم چون این شائبه وجود داشت که شکایت مستقیم ما ممکن است منجر به شناسایی رژیم صهیونیستی به‌عنوان دولت باشد، از این کار اجتناب کردیم.
دهقان درباره شکایت از ترامپ به دلیل نقش در ترور سردار سلیمانی گفت: ما در حال انجام دو اقدام هستیم. راجع به کلیه کسانی که در ترور شهید سلیمانی نقش داشتند ما در داخل کشور پرونده تشکیل دادیم و قوه قضائیه در حال رسیدگی است و آن‌ها به خاطر جرم شخصی‌شان تحت تعقیب قرار می‌گیرند و به‌زودی قوه قضائیه و محکمه عدلی که در این زمینه شکل‌گرفته رأی لازم را صادر و ما آن‌ها را تعقیب خواهیم کرد.
  به آمریکا آب‌سنگین اراک را فروختیم
محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی درباره سطح دسترسی بازرسان آژانس انرژی اتمی به تأسیسات هسته‌ای کشورمان گفت: ما عضو پادمان هستیم و مطابق پادمان با آژانس همکاری می‌کنیم و بازرسان آژانس نیز طبق پادمان کارشناس اعزام می‌کند و در تأسیسات هسته‌ای کشور دوربین نصب می‌کند.
وی ادامه داد: سروصدایی که اروپایی‌ها هر ۳ ماه یک‌بار علیه ایران به راه می‌اندازند بیشتر مربوط به سند برجام است. سند برجام، شده قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل که ایران نیز به‌موجب قانون اقدام راهبردی رفتار می‌کند. وظیفه آژانس نیست که عدم اجرای تعهدات طرف‌های برجام را گزارش کند. ما خودمان باید گزارش دهیم که این کار را انجام می‌دهیم اما گزارش‌های ما شنیده نمی‌شود.
اسلامی اکثر کشورهای پیشرفته را خریدار آب‌سنگین ایران دانست و گفت: از آب‌سنگین هسته‌ای کشورمان نیز مشتق گرفته و صادر می‌کنیم. آمریکایی‌ها هم یک‌بار آب‌سنگین ایران را خریداری کردند.
 عمره‌نرفته‌ها می‌توانند پولشان را پس بگیرند
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره مشکل ایجادشده برای عمره مفرده و بازگشت وجه واریزی ثبت‌نام کنندگان اظهار کرد: هماهنگی لازم با بانک مرکزی انجام‌شده و کسانی که می‌خواهند، پولشان به‌سرعت به آن‌ها برمی‌گردد.
وی در ادامه تأکید کرد: آنچه که مربوط به سازمان حج بوده ما انجام داده‌ایم و من از آقای امیرعبداللهیان هم چند روز پیش خواهش کردم که سریع‌تر این موضوع را تعیین تکلیف کنند.
 عدم‌کفایت سرمایه بانک‌ها اصلاح شد
سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد نیز  ديروز از وزرایی بود که با خبرنگاران گفت‌وگو و اظهار کرد: باتوجه به وضعیت بسیار نامناسبی که کفایت سرمایه بانک‌های کشور داشتند و دستوری که رئیس‌جمهور  مبنی بر اینکه باید ناترازی‌های بانکی رفع‌ورجوع شود، در طول ۱۰ ماه اخیر تلاش بسیاری انجام گرفت که کفایت سرمایه بانک‌هایی که وضعیت نامناسبی دارند اصلاح شود.
وی افزود: براساس آخرین مصوبات مجامع بانک‌ها، بانک کشاورزی حدود ۸ هزار میلیارد تومان، بانک صنعت و معدن نزدیک ۹ هزار میلیارد تومان، بانک صادرات ۴ هزار میلیارد تومان، بانک توسعه صادرات ایران ۵ هزار میلیارد تومان، پست‌بانک ۲ هزار میلیارد تومان، بانک رفاه ۱۰ هزار میلیارد تومان، بانک ملت بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان، بانک قرض‌الحسنه مهر نزدیک به ۳۵۰۰ میلیارد تومان، بانک تجارت ۱۲ هزار میلیارد تومان، بانک اقتصاد نوین ۳ هزار میلیارد تومان و بانک‌های ملی و سپه مجموعا ۵۰ هزار میلیارد تومان، موکول به تأیید ضمانت‌نامه سازمان برنامه، افزایش سرمایه خواهند داشت.
 رئیس‌جمهور پیگیر تکمیل کریدورهای ترانزیتی
مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی هم در جمع خبرنگاران با اشاره به نتایج جلسه مشترک با وزیر امور خارجه هندوستان گفت: مراحل نهایی مذاکرات برای انعقاد قرارداد بندر شهید رجایی چابهار انجام شد. توافق شد طی یک ماه آینده توافقات باقی‌مانده، نهایی و توسط مسئولان دو کشور امضا شود. با اتمام پروژه خط آهن چابهار و زاهدان، کریدور حمل‌ونقل بار در این بخش از کشور فعال می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در جلسه   هیئت‌وزیران گزارشی جامع از کریدورهای شمالی - جنوبی و شرقی - غربی به رئیس‌جمهور و هیئت‌وزیران دادم. قرار شد سایر دستگاه‌های مسئول هم برای اجرایی شدن هر چه سریعتر این کریدورها همکاری جدی‌تری داشته باشند. بندرعباس به بندر کاسپین در دهه فجر امسال متصل می‌شود.
 منتظر هوای پاک‌تر باشید/ سولفور سوخت‌های مایع کاهش می‌یابد
علی سلاجقه ،معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در پاسخ به این سؤال که کدام دستگاه‌ها در موضوع هوای پاک به وظایف خود عمل‌نکرده‌اند، گفت: بحث اساسی ما مشکلات اعتباری و عدم توجه بوده است. خوشبختانه در این دو سال توجه صورت گرفته. مثلا بحث اساسی ما سوخت پاک بوده که می‌طلبید که ما پالایشگاه‌ها و پتروپالایشی‌ها را کلا اورهال و به‌روز کنیم. در بعضی‌اوقات صنایع با توجه به طول عمرشان با مشکل مواجه شدند اما خوشبختانه این کار در دستور کار دولت قرارگرفته است.
سلاجقه همچنین افزود: از طرفی بحث کاهش سولفور در سوخت است که در ۹ پالایشگاه در دستور کار قرارگرفته و با اعتبارات بسیار بالا در حال انجام است.
 پیشنهاد دولت در خصوص افزایش حقوق‌ها در لایحه بودجه، به‌صورت «میانگین» بود
علیرضا بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره افزایش حقوق، اظهار کرد: باید سعی کنیم در سقف منابع موجود، هزینه‌ها را پیش‌بینی کنیم، اگر منبعی واقعی پیش‌بینی می‌شود، می‌توان هزینه آن را افزایش داد. اگر جز این باشد خلق هزینه اضافه یعنی خلق تورم برای مردم. مردم خواسته‌شان نبود تورم است و خواهش ما این است بودجه‌ای تراز ببندیم.
وی افزود: تأکید دولت برافزایش میانگین ۱۸ یا ۲۰ درصد حقوق است؛ این پرداخت حقوق عادلانه است. یعنی کسی که حداقل‌بگیر است یا حقوق پایین دارد دولت امکان افزایش ۳۰ درصدی حقوق برای او داشته باشد چراکه دریافتی کمتر دارد و این افزایش برای او ۳ میلیون تومان است. اما کسی که حقوق ۵۰ میلیونی می‌گیرد دلیلی ندارد که ۲۰ درصد افزایش حقوق داشته باشد. او با ۱۰ درصد افزایش حقوق، ۵ میلیون تومان دریافتی بیشتر دارد.
  ارجاع پرونده متهم سرقت فرش‌های کاخ سعدآباد به دادگاه ویژه روحانیت
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره پرونده دزدیده شدن فرش‌های کاخ‌ سعدآباد، عنوان کرد: پرونده سرقت از کاخ سعدآباد با بیش از ۴۸ تخته فرش که بعضا مربوط به دوره قاجار است و قابل قیمت‌گذاری نیست در دولت گذشته اتفاق افتاد.
وی افزود: این موضوع توسط معاونت حقوقی دولت سیزدهم پیگیری شد که در جمع‌بندی نهایی به ۱۰ نفر مظنون از مقامات دولت قبل رسیدند. پرونده‌ای تشکیل شد و با توجه به اینکه مظنون اصلی شرایط خاصی داشت، پرونده، سال گذشته به دادگاه ویژه روحانیت ارسال شد. این پرونده در حال بررسی است و منتظر نتیجه آن هستیم.