علیرضا نثاری، عضو کمیسیون عمران مجلس:
تقویت تبادلات، تحولات اقتصادی را رقم خواهد زد

علیرضا نثاری، نماینده مردم نهاوند و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «رسالت» به اثرات تکمیل کریدورهای مواصلاتی با همکاری شرکای بین‌المللی پرداخت و با تأکید بر لزوم افزایش سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی بیان کرد: در هر کشور توسعه زمانی عملیاتی می‌گردد که از مسیرها به‌درستی بهره کسب گردد. به‌طور کل دولت‌ها و کشورها به دنبال مناطق شخصی خود هستند و می‌کوشند تا با تسهیل دسترسی‌ها و هزینه تمام شده امکاناتی که در حال استفاده از آن می‌باشند را تعدیل کنند. 
وی ضمن تأکید بر اهمیت تبادلات تجاری افزود: بدیهی است که در فرآیند تجارت تمامی کشورها به دنبال کوتاه‌ترین و امن‌ترین راه برای ارتباطات خود می‌باشند. 
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تکمیل کریدورهای مواصلاتی را گامی مهم در توسعه اقتصادی و گردش مالی برشمرد و همچنین خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به دلیل موقعیت استراتژیک خود از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است اما واقعیت این است که نتوانستیم از این ظرفیت‌ها به‌درستی بهره بگیریم و آن‌ها را در مسیر موردنیاز استفاده کنیم. موقعیت ژئوپلیتیک جمهوری اسلامی ایران یکی از بهترین موقعیت‌ها برای اتصال به اروپا می‌باشد. بنابراین با تکمیل کریدورهای مواصلاتی توسعه اقتصادی و گردش مالی برای کشور رقم خواهد خورد‌. خوشبختانه این روند تا حدودی در دستور کار قرارگرفته اما می‌بایست تکمیل و تسریع گردد چراکه هنوز دیر نشده است‌. 
نثاری با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی صحیح و توسعه تبادلات با کشورهای همسایه تصریح کرد: به‌طور حتم با برنامه‌ریزی صحیح می‌توانیم با کشورهای همسایه و چه‌بسا کشورهای دوردست قراردادهای اقتصادی بسیار خوبی را وضع کنیم که به‌موجب آن‌هم از ظرفیت‌های داخلی بهره کسب گردد و هم از مسیرهای کشور طرف تجاری برای تبادل و افزایش توانمندی‌ها در حوزه‌های مختلف استفاده شود. 
نماینده مردم نهاوند یکی از مهم‌ترین اثرات توسعه همکاری‌ها را رونق ارزآوری و بهبود تراز مالی خواند و همچنین ادامه داد: با افزایش همکاری‌ها چه در سطح همسایگان و چه سایر کشورها، ارزآوری رقم خواهد خورد و منابع مالی کشور نیز تأمین خواهد شد. بر این اساس تراز مالی کشور نیز بهبود پیدا خواهد کرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس دوازدهم در پایان این گفت‌وگو متذکر شد: یکی از موضوعاتی که در حال حاضر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی موردبررسی قرار داده، اعتبارات شهرداری‌ها به‌ویژه در مناطق محروم است. به‌طور حتم اگر برنامه‌ریزی صحیح را در دستور کار قرار دهیم و از ظرفیت‌های خود به‌ویژه همکاری با شرکای بین‌المللی و همسایگان استفاده کنیم، قادر به  کاهش بسیاری از مشکلات ازجمله محرومیت‌زدایی در مناطق محروم خواهیم بود. بنابراین تقویت تبادلات و متمرکز نمودن سرمایه‌گذاری خارجی اهمیت فراوانی دارد و می‌تواند سبب تحولات اقتصادی در کشور شود.