ناصر چمنی، فعال حوزه کار:
احیای واحدهای راکد موجب رونق اقتصادی و کاهش بیکاری خواهد شد

ناصر چمنی، فعال حوزه کار در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» به تشریح اثرات احیای واحدهای راکد تولیدی پرداخت و در این خصوص بیان کرد: مادامی‌که یک مجموعه تولیدی شروع به کار می‌کند، درصدد رونق تولید و کمک به اقتصاد کشور است. توأمان با این مسائل نیز می‌کوشد تا توسعه بازار کار را عملیاتی سازد و بتواند افراد قابل‌توجهی را وارد مجموعه خود سازد. بنابراین هدف از شکل‌گیری یک واحد اقتصادی حرکت در چرخه تولید و اقتصاد است. 
چمنی با اشاره به موانع موجود بر سر راه تولید بر اصلاح سیاست‌های اقتصادی دولت تأکید و همچنین اضافه کرد: اینکه یک ‌واحد تولیدی پس از مدتی بنا به هردلیلی از مدار تولید خارج می‌گردد، به معنای وجود موانع می‌باشد. به طورحتم وجود موانع بر سرراه فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان به سیاست‌های دولت برمی‌گردد و در این راستا به‌منظور احیای هرچه‌تمام‌تر واحدهای راکد باید سیاست‌های اقتصادی دولت اصلاح گردد. 
او متذکر شد: بدیهی ا‌ست که دولت به‌موجب شرایط اقتصادی نمی‌تواند به‌صورت مداوم کارخانه‌های جدید تأسیس کند و محل‌های اشتغال را رونق دهد اما مطلوب این است که همواره درصدد احیای واحدهای راکد تولیدی باشد و بکوشد تا در این مسیر موانع برطرف شود و راهکارهای مطرح به‌صورت هرچه‌بهتر عملیاتی گردد. وی احیای واحدهای راکد را گامی مهم در رونق اقتصادی دانست و یادآور شد: احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل تولیدی و صنعتی گامی مهم است و مطلوب این است که به‌منظور تحقق هرچه‌تمام‌تر این مسئله دولت تیمی را ارجاع دهد تا با صاحبان این صنایع به گفتمان بنشینند و هر کمکی لازم است، انجام شود تا تعداد کارخانه‌های بیش‌تری به مدار تولید برگردد. او در پایان این گفت‌وگو با اشاره به رابطه مستقیم احیای واحدهای راکد و کاهش نرخ بیکاری بیان کرد: به ازای احیای واحدهای راکد تولیدی درصد بیکاری در کشور کاهش پیدا خواهد کرد و این ر‌‌وند اثرات مثبت اقتصادی متعددی را رقم خواهد زد.