همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه:
سقف‌شکنی شاخص کل متأثر از نکته سنجی سیاسی است

همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» پیرامون وضعیت بازار بورس و تحلیل روزهای آتی بیان داشت: طی دو هفته گذشته بازار بورس تحت تاثیر حباب موجود در بازار طلا، سکه و ارز قرار داشت و شاهد آن بودیم که قیمت سکه به حدود ۱۰۰ میلیون تومان رسید و نرخ دلار در کانال بیش از ۱۰۰ هزارتومان قرارگرفته بود. بنابراین یکایک این موضوعات بر بازار سرمایه اثرگذار بود. طی روزهای اخیر نیز به موجب درایت و نکته‌سنجی سیاسی که صورت گرفت و روند مذاکرات، شاهد آن هستیم که بازار سرمایه در شرایط سبزپوشی قرارگرفت. 
وی افزود: به طورکل در اقتصاد یک وضعیت الاکلنگ‌گونه‌ای وجود دارد که اگر آرامش برقرار باشد، بازار سرمایه بالا‌ می‌رود و اگر نگرانی و اضطراب بدارد، شرایط تغییر می‌کند و بازار طلا و سکه دچار افزایش قیمت می‌شود.
دارابی با اشاره به سقف‌شکنی شاخص کل بورس تصریح کرد: درشرایط حال حاضر به موجب آنکه اضطراب برطرف گشته است، شاهد آنیم که شاخص کل بورس سقف‌شکنی داشته و از مرز
 ۳ میلیون واحد گذشته است. 
کارشناس بازار سرمایه با اشاره به فصل مجامع همچنین خاطرنشان کرد: توامان با مخابره اخبار مذاکرات و کاهش نرخ ارز، فصل مجامع و گزارشات به نسبت خوبی که شرکت‌ها منتشر کرد‌ه‌اند بر روند بازار اثرگذار بوده است. 
وی یادآور شد: با توجه به اینکه قیمت سکه به حدود ۷۰ میلیون تومان رسیده و دلار نیز در محدوده ۸۰ هزار تومان قرار گرفته، بخشی از نقدینگی از بازار طلا و ارز خارج شده و درحال انتقال به بازار سرمایه است. 
او در پایان این گفت‌وگو متذکر شد: مسئله اساسی آن است متغیری که اکنون بازار را اختیار دارد، خارج از کنترل معامله‌گران و اقتصاد است. بنابراین نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی از روزهای آتی داشت و می‌بایست منتظر اخبار بود. بی‌شک اخبار تعیین کننده روند روزهای آتی بازار سرمایه خواهد بود.