شماره خبر : 12613
منتشر شده در مورخ : دوشنبه 12 خرداد 1404
ساعت : 20:18
خبر‌های خوب  ورود تراموا به کشور / مدارس شهر تهران بدترین وضعیت را دارد

سخنگوی شهرداری تهران عنوان کرد؛

خبر‌های خوب ورود تراموا به کشور / مدارس شهر تهران بدترین وضعیت را دارد

سخنگوی شهرداری تهران در باره زمان ورود تراموا به کشور با بیان اینکه در سفر اخیری که معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به چین داشته است مذاکرات خوبی شکل گرفته است گفت:به امید خدا در نیمه دوم سال خبر‌های خوبی را به صورت مکرر در مورد حمل و نقل اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.به گزارش خبرنگار روزنامه رسالت،عبدالمطهر محمدخانی،رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل و دوشنبه ۱۲ خرداد در نشست خبری با اشاره به سفر شهردار تهران به برزیل گفت:سازمان بریکس با اضافه شدن کشور‌های جدید به بریکس پلاس تغییر نام داده است.از ابتدای دولت شهید رئیسی ارتباط با بریکس را دنبال کردیم و این ارتباط در یک سال گذشته هموار شد.وی با بیان اینکه همکاری بین تهران و کازان نیز به شکل اثرگذاری مورد پیگیری قرار گرفته است،ادامه داد:با حضور ۶ شهر ایرانی در برزیل و دراجلاسیه رسمی آغاز به کار اتحادیه شهر‌های عضو بریکس و با رأی تمام اعضای اتحادیه، شهردار تهران به عنوان نایب رئیس انتخاب شد که اتفاق بسیار مثبتی است و نشان دهنده رویکرد بین الملل مدیریت شهری دراین دوره است.سخنگوی شهرداری تهران درباره موضوع جا‌به‌جایی پاساژ علاءالدین با اشاره به اینکه این مجتمع تجاری باید شرایط ایمنی خود را به صورت صد درصد رعایت کند،افزود:دراین زمینه هیچ تعارفی نداریم چرا که مسئله سلامت و امنیت مردم مطرح است.تامین پارکینگ آن نیز از جمله مسائلی است که مطرح است.اولویت اول ما جابه جایی پاساژ و ایجاد شرایطی که برای کسبه مشکلی ایجاد کند نیست،اما در رابطه با ایمنی ساختمان تعارف نداریم و به‌دنبال این هستیم که مسیر تسریع و شرایط کسب و کار برای مردم درعین رعایت شرایط ایمنی فراهم شود.محمدخانی درباره ساخت مدارس توسط شهرداری تهران گفت:براساس آمار وضعیت مدارس در شهر تهران در جدول شهر‌های ایران بدترین وضعیت را دارد.وی در ادامه افزود:کمبود مدارس دولتی در پایتخت درمقایسه بسیاری از شهر‌ها وضعیت نامطلوبی دارد و همین امر موجب شد دولت به آن ورود کند.شهرداری تهران در این زمینه همراه شد و شهردار به عنوان یکی از حاضران در جلسه‌های دولت پیشنهاد همکاری داد و کارگروهی در این زمینه تشکیل شد تا مدارس با کیفیت احداث شود.به مناطق شهرداری دستور داده شد که نسبت به شناسایی زمین‌ها اقدام کنند و این موضوع در مسیر بررسی است و هرگاه تصمیم نهایی گرفته شد، اطلاع‌رسانی می‌شود.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل و سخنگوی شهرداری تهران ادامه داد:موضوع ساخت مدرسه در بوستان و قطع درختان به‌دلیل ساخت مدرسه به هیچ عنوان درست نیست و ساخت مدارس در فضا‌هایی صورت می‌گیرد که هنوز بوستان سازی در آن تکمیل نشده و ساخت مدرسه همزمان با ساخت بوستان دنبال می‌شود.وی درباره برنامه‌های عید قربان و غدیرگفت:قطعا حمایت از جشن‌های بزرگ این دهه و عید غدیر را داریم و امسال نیز شهرداری در کنار بقیه نهاد‌ها و مجموعه‌ها در این زمینه کمک خواهد کرد. بلافاصله بعد از جشن امام رضایی‌ها بود که اعلام شد که آمادگی وجود دارد تا همه ظرفیت‌های جشن امام رضایی‌ها در اختیار رویداد جشن غدیر قرار گیرد.سخنگوی شهرداری تهران در رابطه با تأمین دستگاه زباله سوز عنوان کرد: هفته گذشته معاون خدمات شهری شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در سفر به چین از ظرفیت‌ها بازدید کردندد و گزارش مفصلی در شورای معاونان شهرداری توسط معاون خدمات شهری ارائه شد. موضوع فراتر از شهرداری است و دولت در کنار آن قرار دارد. دستگاه‌های زباله سوز استاندارد جهانی دارند و تامین برق نیز انجام می‌دهند و در ساعات اوج مصرف می‌توانند تا حدودی به مسئله ناترازی کمک کنند البته نمی‌توان این مسئله را در کل با استفاده از دستگاه‌های زباله سوز برطرف کرد، اما می‌تواند کمک کننده باشد و باید مسیر قرارداد با همکاری دولت و سازمان محیط زیست دنبال شود تا بتوان آن را منعقد کرد.محمدخانی در مورد وضعیت ساماندهی موش‌ها گفت: ۲۲۰ تیم در مناطق مختلف فعال هستند و ارتباط خوبی با مجموعه‌های دانش بنیان برای حل این مسئله شکل گرفته است. البته برخی همکاری‌ها نتیجه بخش نبوده است.استفاده از سموم درحال تست است و اگر اثرگذار بود،ازآن استفاده گسترده می‌شود.اقدامات اشتباه برخی شهروندان درقرار دادن پسماند خانگی در معابر تردد موش‌ها را تشدید می‌کند و غذا دادن به حیوانات نیز ازسویی دیگر تشدید کننده حضور موش هاست.

وی با اشاره به ساخت سریال یزدان بیان کرد:فیلم‌ها و سریال‌هایی درباره اصناف و مشاغل دیگر داشتیم،اما درباره مدیریت شهری با این حجم اقدامات و تنوع خدمات غفلت شده بود.در طول ساخت و پخش این سریال افراد زیادی اعلام کردند که ما نمی‌دانستیم شهرداری این حجم از اقدامات را انجام داده و این اندازه تنوع خدمات دارد،یکی از دستاورد‌های این سریال این بود که بخشی از خدمات به اطلاع مردم رسید.سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه ورود مدیریت شهری به موضوعات اجتماعی به ویژه آسیب‌های اجتماعی از جمله کودکان کار و معتادان متجاهر و... مسئله دیگر این سریال است،افزود:هزینه برای این سریال کمتر از معدل سریال‌های مشابه است و منبع آن نیز الزامی است که در قانون بودجه شورا در ۳ سال گذشته آمده و از تبصره یک درصدی که شهرداری را ملزم می‌کند از محل خود پروژه‌ها حداکثر تا یک درصد برای تبلیغ اقدامات و پروژه‌های شهری اختصاص دهد.
محمدخانی درباره وضعیت درختان بوستان چیتگر و سرخه حصار توضیح داد: نباید از عبارت قطع درخت استفاده کنیم. اتفاقی که افتاد ناشی از تنش‌های آبی در سال‌های گذشته و اقداماتی بود که در سال‌های گذشته باید انجام می‌شده، اما صورت نگرفته است. به طوری که یک ضعف و عقب ماندگی جدی در حوزه آبرسانی داشتیم. این امر در دهه گذشته موجب شد بخشی از این درختان مستعد آفت شوند. درواقع آفت سوسک پوستخوار آسیب جدی به درختان وارد کرده است. روش علمی و کارشناسی این است که درختان آفت زده باید کاملا از بین بروند تا جلوی گسترش آفت گرفته شود. کارفرمای این موضوع و ناظر آن منابع طبیعی است و بلافاصله بعد از آن انتقال درختان و کاشت درختان و نهال‌های جدید متناسب با اقلیم صورت می‌گیرد.سخنگوی شهردار تهران درخصوص زمان واردات تراموا به ناوگان حمل و نقل عمومی افزود:در سفر اخیری که معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به چین داشته است مذاکرات خوبی شکل گرفته و خبر‌های خوبی درحوزه حمل و نقل به همراه دارد که به صلاحدید شهردار تهران اعلام می‌شود. افزود:درحوزه‌های واگن‌های مترو،اتوبوس برقی،تاکسی برقی و تراموای چرخ لاستیکی توافق‌های خوبی صورت گرفته و امیدواریم درسال جاری به تمام اهدافمان دراین زمینه برسیم و بتوانیم با سربلندی به مردم گزارش موفقیت‌های چشمگیرمان را ارائه دهیم.وی در مورد سرانجام ساخت بوستان در پادگان ۰۶ گفت: امیدوارم در تابستان امسال بوستان پادگان تحویل مردم شود.

دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو