شماره خبر : 14279
منتشر شده در مورخ : جمعه 11 مهر 1404
ساعت : 18:43
رکورد بی‌نظیر خدمات مهندسی پتروشیمی ایران در سطح جهانی

مهندس مصطفی متدین در گفت و گو با رسالت مطرح کرد:

رکورد بی‌نظیر خدمات مهندسی پتروشیمی ایران در سطح جهانی

مدیر عامل شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی (پیدمکو)، با تشریح رویکرد تحول‌آفرین این شرکت تاکید کرد:
" ورود به عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت حیاتی برای تداوم رهبری در صنعت پتروشیمی محسوب می‌شود."
مصطفی متدین در گفت و گو با رسالت   اظهار داشت:
" ماهیت پیدمکو از ابتدا بر پایه دانش استوار بوده است. هدف اصلی، حفظ جایگاه انتخاب اول کارفرمایان در کل زنجیره خدمات توسعه صنعت پتروشیمی است. شرکت‌های دانش‌بنیان باید خدمات انحصاری ارائه دهند. سوابق پیدمکو نشان می‌دهد که ما مدیریت، تأمین کالا، اجرا و خدمات مهندسی را برای بیش از ۴۰ پروژه پتروشیمی به انجام رسانده‌ایم؛ رکوردی که از نظر گستره و عمق مدیریت راهبری پروژه، تاکنون در سطح جهانی بی‌همتا بوده است."
وی با تأکید بر جایگاه استراتژیک ایران در منطقه، افزود: «خاورمیانه به عنوان قطب انرژی جهان، فرصت‌های عظیمی را پیش روی ما قرار داده است. ایران با دومین ذخایر گازی جهان، بستر ایده‌آلی برای شکوفایی پتروشیمی است و پیدمکو به عنوان یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان خدمات مهندسی در این حوزه، همواره کانونی برای توجه مدیران صنعت بوده است.پیش از  تلاشها و فعالیتهایی که به صورت مجدانه و مستمر از سوی پیدمکوصورت گرفت ، مدیریت سایت‌های مهم داخلی عمدتاً در دست شرکت‌های خارجی بود، اما با اتکای به اعتماد به متخصصان ایرانی ، بخش اعظم این مدیریت راهبردی به دستان توانمند داخلی سپرده شد.»
وی سرمایه‌های انسانی را اصلی‌ترین دارایی شرکت دانست: «کارکنان ما با حدود سه دهه سابقه در این عرصه، دانش سازمانی واقعی را تشکیل می‌دهند. این تجربه غنی، پیدمکو را به یک شرکت دانش‌بنیان واقعی تبدیل کرده است. ما در مسیر تعالی، از تجربیات ارزنده دکتر ستاری، مشاور مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در حوزه دانش‌بنیان‌ها، به کمال بهره خواهیم برد.»
مدیرعامل پیدمکو درباره برنامه‌های توسعه‌ای سال ۱۴۰۴، هدف اصلی را تثبیت جایگاه دانش‌بنیانی و توسعه نفوذ عنوان کرد: «پیدمکو صرفاً محدود به فعالیت در هلدینگ خلیج فارس نیست؛ ما ظرفیت لازم برای همکاری با سایر مجموعه‌های بزرگ نظیر تاپیکو و شستا را نیز داریم.«ما آماده همکاری با شرکت‌های بزرگ جهانی هستیم و برای سال ۱۴۰۴، هدف‌گذاری شده که حداقل در یک پروژه برون‌مرزی در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی، اجرا و تأمین کالا حضور یابیم.»
در پایان، متدین ابراز امیدواری کرد که این مسیر توسعه‌ای، ضمن ارتقای جایگاه هلدینگ خلیج فارس، منجر به ارزآوری قابل توجه برای کشور و خلق ارزش برای تمام ذی‌نفعان گسترده شرکت گردد.
 

دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو