آرشیو
انتخاب نشریه


بایدن اصلاح قوانین حمل سلاح در آمریکا را خواستار شد

با توجه به آمار رو به رشد خشونت‌های مسلحانه در آمریکا، رئیس‌جمهور این کشور از کنگره درخواست کرد قوانین حمل و نگه‌داری سلاح را اصلاح کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از کنگره این کشور درخواست کرد اصلاح قوانین مربوط به حمل و نگه‌داری اسلحه را به رأی بگذارد.
به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «بی‌بی‌سی»، بایدن به مناسبت سالگرد تیراندازی کور در یکی از مدارس ایالت فلوریدا، در بیانیه‌ای نوشت، «مردم در سرتاسر آمریکا درد از دست دادن عزیزانشان در اثر خشونت‌های مسلحانه را تجربه کرده‌اند».
رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «به آن‌هایی که جانشان را از دست داده‌اند و بازماندگان آن‌ها، داشتن حزن و ایجاد تغییر را مدیون هستیم. اکنون زمان عمل کردن است».
آمار جرم و جنایت در سال گذشته میلادی، به‌ویژه در شهرهای شیکاگو، فیلادلفیا، نیویورک، لس‌آنجلس، بالتیمور، هیوستون و دیترویت در مقایسه با سال ۲۰۱۹، افزایش ۵۰ درصدی یا بیشتر از آن را به‌خوبی منعکس می‌کنند.

آدرس مطلب http://paper.resalat-news.com/newspaper/page/9984/9/90795/0
ارسال دیدگاه
  • ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
  • دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
  • از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
  • دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
captcha