آرشیو
انتخاب نشریه


فادی بودیه، سردبیر مجله بین‌المللی المرایا در گفت‌وگو با «رسالت»:
کابوس صهیونیست‌ها تعبیر شده است

 سردبیر مجله بین‌المللی المرایا تأکید کرد: با موشک‌باران گسترده تل‌آویو توسط مقاومت فلسطین، کابوس صهیونیست‌ها تعبیر شده است. 
فادی اسماعیل بودیه در گفت‌وگو با «رسالت» اظهار داشت :
« امروز، مقاومت درس سختی به صهیونیست‌ها داده است. بدون شک روزی که رژیم اشغالگر قدس دست به جنایت و سرکوب متحصنین در مسجدالاقصی زد، تصور نمی‌کرد که مقهور قدرت مقاومت شود. امروز اکثریت قریب به‌اتفاق صهیونیست‌هایی که در اراضی اشغالی ساکن هستند، چاره‌ای جز ماندن در پناهگاه‌ها ندارند. بدیهی است که مقاومت، توازن نبرد را به سود خود تغییر داده است.»
این تحلیلگر لبنانی افزود:
« جبهه مقاومت در سرتاسر منطقه، نشان داده است که هیچ‌گاه در برابر ستم و اشغالگری و ظلم تسلیم نمی‌شود. بدون شک این بار نیز مقاومت فلسطین درس بسیار سختی به رژیم اشغالگر قدس خواهد داد و جبران هزینه‌های شکست تل‌آویو در این نبرد ، ناممکن خواهد بود.»

آدرس مطلب http://paper.resalat-news.com/newspaper/page/10041/9/95339/0
ارسال دیدگاه
  • ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
  • دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
  • از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
  • دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
captcha