شماره خبر : 12703
منتشر شده در مورخ : دوشنبه 19 خرداد 1404
ساعت : 21:37
پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نهایت دقت رسیدگی شود

رئیس قوه قضاییه مطرح کرد:

پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نهایت دقت رسیدگی شود

رئیس قوه قضائیه تأکید کرد همان‌طور که مراقب اعضای خانواده خود هستیم، باید همکاران قضایی را نیز از هرگونه لغزش و فساد محافظت کنیم و در صورت مشاهده نشانه‌ها، سریعاً برای جلوگیری از گسترش آن اقدام کنیم، چرا که دشمنان به دنبال ضربه‌زدن به نظام هستند.به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای،روز دوشنبه (۱۹ خرداد) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، پیشاپیش فرارسیدن عید غدیر، عید ولایت را تبریک گفت و اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران امتداد غدیر است و همان گونه که پس از غدیر، کفار از نفی اسلام مأیوس شدند، امروز نیز به برکت ولایت‌فقیه، دشمنان اگر چه ایذا و توطئه می‌کنند، اما به اقتدار و سرافرازی نظام ما معترف هستند و قادر به نفی این نظام ولایی نمی‌باشند.وی ادامه داد: همگان امروز شاهد استیصال رژیم آمریکا در برابر ایران اسلامی هستند؛ آمریکایی که در مقطعی برای مذاکره با ایران حتی به التماس افتاد، اکنون مدام تغییر موضع می‌دهد و با خباثت، خواسته‌ای از ایران دارد که یقیناً تحقق نمی‌پذیرد و ایران اسلامی از حرکت در مسیر پیشرفت علمی و هسته‌ای و غنی‌سازی دست نمی‌کشد و همه اینها ناشی از اقتداری است که به برکت هدایت‌های ولی‌فقیه ایجاد شده است و دشمنان از درک این امر عاجزند.رئیس دستگاه قضا با اشاره به شاهکار اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان (عج) در دستیابی به انبوهی از اسناد راهبردی رژیم صهیونیستی، گفت: ضربه استثنایی و مهلکی که سربازان گمنام امام‌زمان (عج) در وزارت اطلاعات در نتیجه اقدامات پیچیده، دقیق و اطلاعاتی بر پیکره رژیم خبیث صهیونیستی وارد آوردند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بیان کرد: این اقدام حقیقتاً قابل‌ستایش و قدردانی است؛ ارزش این کار بعد‌ها بیشتر عیان خواهد شد؛ اسناد راهبردی و حساسی کشف شده که به بخش‌های هسته‌ای و غیرهسته‌ای رژیم اشغالگر مرتبط است و اثرات این امر بعد‌ها نمایانگر خواهد شد.
وی با اشاره به دستگیری عاملین ترور قاضی احسان باقری، قاضی خدوم استان فارس، گفت: عاملین ترور قاضی احسان باقری با به‌کارگیری شگرد‌هایی سعی در اختفا و فرار داشتند که نیرو‌های مرکز حفاظت‌واطلاعات قوه قضاییه با همراهی فراجا و دستگاه اطلاعاتی، نسبتاً سریع اقدام به شناسایی و دستگیری این عناصر کردند که جا دارد از اقدامات این عوامل کمال قدردانی را داشته باشم.رئیس قوه قضائیه در ادامه تصریح کرد: خطاب به مرجع قضایی مربوطه نیز تأکید کنم که در نهایت دقت و سرعت، وفق موازین قانونی، پرونده عاملین ترور این قاضی خدوم را مورد رسیدگی و صدور حکم قرار دهد.حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای با اشاره به مفقودشدن و قتل خانم «الهه حسین‌نژاد» بیان کرد: مجدداً به خانواده خانم «الهه حسین‌نژاد» تسلیت عرض می‌کنم؛ حقیقتاً اتفاقِ رخ‌داده تألم‌برانگیز بود.وی از اقدامات فراجا و اداره آگاهی در شناسایی و دستگیری قاتل نیز علی‌رغم وجود سرنخ‌های محدود، تشکر کرد و گفت: در این قضیه، مردم ما بر پایه احساسات دینی و ملی و عواطف انسانی، پیگیر موضوع بوند که این امر از جهاتی، بسیار ارزنده است؛ بااین‌وجود باید توجه داشت که مبادا در چنین مواقعی، رسانه‌های عمومی، انسان رسانه‌ها و حتی خودِ شهروندان که کاربران شبکه‌های اجتماعی هستند، در دام معاندین بیفتند و ناخواسته، امنیت روانی مردم را مخدوش کنند.
رئیس قوه قضائیه تأکید کرد که نباید اجازه نشر و فراگیرشدن شایعات را در این قضایا داد، چرا که امنیت روانی مردم بدین‌واسطه مخدوش می‌شود؛ در این قبیل موارد باید توجه داشت که ممکن است فرضیات و یافته‌های اولیه تحقیقات با نتایجی که در ادامه تحقیقات حاصل می‌شود، تفاوت داشته باشد.حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تصریح کرد: بنابراین در ضمن اینکه باید یافته‌های تحقیقات را به‌دقت برای مردم اطلاع‌رسانی کرد، اما از نشر شایعات، حدسیات و گمانه‌زنی‌ها پرهیز کرد تا روان مردم دچار تشویش و اضطراب نشود.رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: خطاب به مرجع قضایی ذی‌ربط که پرونده خانم «الهه حسین‌نژاد» را مورد رسیدگی قرار می‌دهد تأکید شده که در نهایت دقت و سرعت، پرونده مزبور را مورد رسیدگی قرار دهد و وفق قانون اقدام به محاکمه متهم شود.
وی بار دیگر بر تقویت اتخاذ رویکرد‌های صیانتی در مجموعه قوه قضاییه تأکید کرد و گفت: همه ما که در قوه قضاییه شاغل هستیم باید نسبت به صیانت از کل مجموعه قضایی و زیرمجموعه‌های خود، احساس مسئولیت و تکلیف کنیم؛ ما دستگاهی که در آن مشغول به خدمت هستیم را باید همچون خانواده خود بدانیم.رئیس قوه قضائیه در ادامه اظهار کرد: همان گونه که باید مراقبت کنیم تا اعضای خانواده‌مان لغزش نکنند باید مراقبت کنیم که همکارانمان نیز دچار لغزش نشوند و چنانچه نشانه‌های این لغزش را مشاهده کردیم، در همان گام و وهله اول، از فروغلتیدن همکار خود به دامنه فساد و تخلف جلوگیری به عمل‌آوریم. باید توجه داشت که امروز دشمن مترصد است تا از هر راه، زاویه و فردی که می‌تواند به‌نظام ما ضربه وارد آورد.حجت الاسلام محسنی اژه ای در پایان با قدردانی از معاون قضایی خود به سبب تمشیّت مطلوب امور و کاستن از حجم موجودی پرونده‌ها در این معاونت، خاطرنشان کرد: موجودی پرونده‌ها در معاونت قضایی به مقدار محسوس و قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است؛ این امر در شرایطی تحقق یافته که قاضی جدیدی به این معاونت تزریق نشده و این معاونت با همان ترکیب قضات سابق به مسئولیت‌های خود جامه عمل می‌پوشاند.وی افزود: ارزیابی من از علل موفقیت معاونت قضایی آن است که در این معاونت، نظارت کامل بر زیرمجموعه وجود دارد و پرونده‌ها مستمراً پیگیری، مدیریت و هدایت می‌شوند.رئیس قوه قضائیه درادامه گفت:در این معاونت در قضیه پرونده‌های ماده ۴۷۷،تدابیر مطلوبی اتخاذ شده و با شعباتی که آرای آنها خلاف بیّن شرع تشخیص داده می‌شود، مکالمه و مکاتبه تخصصی و فنی صورت می‌گیرد تا حاقِ ماجرا آشکار شود و از تکرار موارد مشابه جلوگیری به عمل آید؛ ایضاً در معاونت مذکور در حیطه مقوله‌ی تعیین صلاحیت‌ها و رفت‌وآمد‌های پرونده‌ها نیز تدابیر مطلوبی اتخاذ شده است.


 

دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو