تسریع در انجام مطالعات فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان با تشکیل کارگروه ویژه
در نشست بررسی و هماهنگی مطالعات فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری احیا و توسعه اراضی کشاورزی خوزستان، بر تسریع در انجام مطالعات این طرح ملی با تشکیل کارگروه ویژه و تقویت تعاملات بینبخشی تاکید شد.به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی مؤسسه جهاد نصر،در این نشست که با حضورمحمد درخشانیفرد رئیس هیات مدیره و مدیرعامل مؤسسه جهاد نصر، جواد سلطانی کاظمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان و جمعی از مدیران و کارشناسان ارشد دو سازمان در خوزستان برگزار شد،آخرین وضعیت مطالعات فاز دوم این طرح مورد بررسی قرار گرفت.
دراین نشست،گزارشی جامع از سوی نمایندگان مؤسسه جهاد نصر (مجری طرح) در خصوص فعالیتهای انجام شده در مطالعات شبکه فرعی آبیاری و زهکشی و مطالعات توسعه مدیریت مشارکتی آب ارائه شد.محمد درخشانیفرد مدیرعامل موسسه جهاد نصر نیز دراین نشست،براهمیت تعامل و همفکری میان سازمان جهاد کشاورزی و مؤسسه جهاد نصر در راستای موفقیت هرچه بیشتر این طرح تاکید کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان نیز ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته و با تاکید بر لزوم اجرای دقیق و موثر تصمیمهای اتخاذ شده در جلسات مدیریتی و راهبردی؛ خواستار همکاری، هماهنگی و تعامل سازنده برای تحقق اهداف این طرح ملی شد.تشکیل کارگروه مطالعات فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری با هدف بررسی و رفع موانع پیشرو؛ تشکیل و توانمندسازی تعاونیهای تولید از سوی تعاون روستایی، با توجه به اقدامات موسسه جهاد نصر در مطالعات توسعه مدیریت مشارکتی آب و شناسایی جامعه بهرهبردار؛ و اختصاص بخشی از آببها در ازای تقبل بخشی از مسئولیتهای تصدیگری به تعاونیها و واگذاری امتیاز توزیع نهادههای کشاورزی به این تعاونیها در راستای توانمندسازی آنها، از اهم تصمیمهای اتخاذ شده در این نشست بود.گفتنی است طرح ۵۵۰ هزار هکتاری احیا و توسعه اراضی کشاورزی خوزستان با هدف توسعه پایدار کشاورزی، ارتقای بهرهوری منابع آب و خاک و افزایش تولید محصولات کشاورزی در استان در حال اجرا است.