شماره خبر : 16257
منتشر شده در مورخ : جمعه 10 بهمن 1404
ساعت : 19:14
۱۰ شرکت برتر بورس کالا معرفی شدند

از نظر ارزش معاملات:

۱۰ شرکت برتر بورس کالا معرفی شدند


آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته منتهی به ۱۰ بهمن ماه حدود ۲ میلیون و ۷۳۵ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش بیش از ۵۹ هزار میلیارد تومان معامله شد. همچنین ارزش معاملات ۱۰ شرکت برتر به بیش از ۲۴.۲ هزار میلیارد تومان رسید.به گزارش کالاخبر،برترین های بورس کالای ایران در هفته منتهی به ۱۰ بهمن ماه براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی به شرح زیر است:

ملی صنایع مس ایران با معامله ۵ هزار و ۴۴۰ تن انواع مس، سولفور مولیبدن، مس مفتول و اکسید مولیبدن به ارزش ۶ هزار و ۷۳۵ میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.

معدنی و صنعتی چادرملو با فروش ۳۴۵ هزار و ۱۰۰ تن کنسانتره و گندله سنگ آهن، شمش بلوم و آرگون به ارزش ۳ هزار و ۳۴۲ میلیارد تومان دوم شد.

پالایش نفت اصفهان ۸۹ هزار و ۷۷۵ تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و گوگرد گرانوله به ارزش ۳ هزار و ۹۴ میلیارد تومان فروخت و رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

صنایع تولیدی دنیای مس کاشان با معامله یک هزار و ۴۰۰ تن مس مفتول و سیم و مفتول مسی به ارزش ۲ هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان چهارم شد.

پالایش نفت تهران (تندگویان) با معامله ۶۰۰ هزار و ۵۰۰ تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و سنگین و گوگرد گرانوله به ارزش ۲ هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان پنجم شد.

پالایش نفت بندرعباس با فروش ۴۰ هزار تن وکیوم باتوم به ارزش یک هزار و ۴۲۷ میلیارد تومان فروخت و رتبه ششم را به خود را کسب کرد.

پتروشیمی تندگویان فروش ۱۰ هزار و ۳۱۸ تن پلی اتیلن ترفتالات بطری و نساجی و نخ پلی استر در گریدهای مختلف به ارزش یک هزار و ۳۶۹ میلیارد تومان رتبه هفتم را به خود اختصاص داد.

آلومینیوم ایران (ایرالکو) با معامله ۳ هزار تن شمش و بیلت آلومینیومی به ارزش یک هزار و ۳۱۱ میلیارد تومان هشتم شد.

مجتمع فولاد خراسان ۲۷ هزار تن میلگرد و شمش بلوم به ارزش یک هزار و ۱۹۳ میلیارد تومان فروخت و نهم شد.

توسعه آهن و فولاد گل گهر هم با فروش ۵۵ هزار تن آهن اسفنجی به ارزش یک هزار و ۱۵۷ میلیارد تومان رتبه دهم را به خود اختصاص داد.

دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو