شماره خبر : 5721
منتشر شده در مورخ : ۳۰ دی ۱۴۰۳
ساعت : 20:4
تفاهم‌نامه همکاری سازمان شهرک‌های‌ صنعتی و اتاق بازرگانی ایران امضا شد

در راستای کاهش تصدی‌گری دولت و ارتقای توانمندی صنایع کوچک:

تفاهم‌نامه همکاری سازمان شهرک‌های‌ صنعتی و اتاق بازرگانی ایران امضا شد

تفاهم نامه همکاری برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی میان سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های‌ صنعتی ایران و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در راستای سپردن امور به بخش خصوصی و کاهش تصدی‌گری دولت، منعقد شد.
به گزارش خبر نگار روزنامه رسالت،رضا انصاری روز یکشنبه دوازدهمین نشست‌ شورای‌ روسای اتاق های سراسر کشور اظهار داشت: شهرک‌های غیردولتی بهره‌وری بهتری دارند و ما باید تسهیل گر حضور بخش خصوص برای شهرک های صنعتی باشیم.وی با تاکید بر اینکه این سازمان باید تنها نقش صادرکننده مجوز و تسهیل گر برای ورود بخش خصوصی در حوزه شهرک های صنعتی را بر عهده داشت، به برخی مقاومت ها در مسیر خصوصی سازی شهرک های صنعتی اشاره کرد و گفت: بر اساس تجربه و دانش باید به سمت توسعه شهرک‌های غیردولتی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برویم.مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه ۸۷۰ شهرک دولتی و بیش از ۷۰ شهرک غیر دولتی فعال و در حال بهره برداری داریم، گفت: ۳۰ شهرک از طریق شرکت های خدماتی اداره می شود.وی عنوان کرد: زیرساخت های ایجادی در شهرک های صنعتی در حدود ۴۸۰ هزار میلیارد تومان است همچنین ۳۴ هزار میلیارد تومان زیرساخت فرسوده داریم و حق هزینه بر زیرساخت های فرسوده را نداریم که باید از قانون بودجه حل کنیم.انصاری نقش اتاق بازرگانی را مطالبه گری در موضوعات مختلف از دولت دانست و از اعضای اتاق بازرگانی ایران درخواست کرد همراهی با شهرک های صنعتی داشته باشند.وی با بیان اینکه ما نیازمند یک نهاد فرابخشی در صنایع کوچک و نوپا هستیم گفت: نهادهایی در کشور داریم که منابع مالی در اختیار آنها قرار می گیرد تا به صنایع و دانش بنیان ها خدمات بدهند.مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با تاکید بر اینکه باید در زنجیره ارزش جهانی قرار بگیریم، اظهار داشت: بنگاه های ما باید شرایط تکنولوژی و دستیابی به آن را در بازارهای بین المللی مورد توجه قرار دهند.وی با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد شهرک‌های صنعتی دولتی است، گفت:با توجه به مشکلات شهرک های صنعتی باید به سمت غیردولتی سازی شهرک‌های دولتی حرکت کنیم.

  * همکاری با شهرک‌های صنعتی در صنایع کوچک برای توسعه برنامه‌های اقتصادی
 رئیس اتاق بازرگانی ایران از همکاری با شهرک‌های صنعتی در صنایع کوچک برای توسعه برنامه‌های اقتصادی خبر داد.به گزارش ایرنا، صمد حسن زاده روز یکشنبه دوازدهمین نشست‌ شورای‌ روسای اتاق های سراسر کشور گفت:اتاق بازرگانی به عنوان مطالبه گری می تواند در جهت توسعه شهرک های صنعتی در کنار سازمان باشد.وی  با بیان اینکه کشور در مقابل اقتصاد و صنعت یک تعهدات و تکالیفی را دارد، گفت: برای ایجاد زنجیره تولید و کمک به واحدهای کوچک و اینکه واحدهای بزرگ بتوانند برای توسعه اقتصادی و توسعه تولید و صنعت کشورمان در کنار هم کمک همدیگر باشد و این زنجیره تولید را تکمیل کنند، تفاهم‌نامه‌ای انجام شد.وی افزود: مساعدت‌ها و همکاری هایی با شهرک‌های صنعتی در صنایع کوچک برای توسعه برنامه‌های اقتصادی کشورمان انجام خواهیم داد که می‌تواند برای بخش صنعت و بخش اقتصادی کشورمان بسیار تاثیرگذار باشد.حسن زاده ابراز کرد: با این تفاهمنامه در آینده نزدیک شاهد موفقیت‌های بسیار بزرگی در توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی و هم در توسعه مسائل پیشبرد برنامه‌های اقتصادی کشور جمهوری اسلامی خواهیم بود.وی ابراز امیدواری کرد: «تفاهم‌نامه همکاری در برنامه توسعه نظام معادلات پیمانکاری برای ایران»بین اتاق بازرگانی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران می تواند به توسعه همکاری و هم افزایی منجر شود.رئیس اتاق بازرگانی ایران بر توسعه مسایل تولیدی و رفع مشکلات اقتصادی و تولیدی تاکید کرد و گفت: باید با تعامل یکدیگر کمبود ها را برطرف کنیم.در پایان مراسم «تفاهم‌نامه همکاری در برنامه توسعه نظام معادلات پیمانکاری برای ایران» با حضور صمد حسن زاده رئیس اتاق بازرگانی و رضا انصاری مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به امضا رسید.

دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو