شماره خبر : 6339
منتشر شده در مورخ : ۴ اسفند ۱۴۰۳
ساعت : 20:46
اولویت دولت چهاردهم مقابله با انحصار و رانت است/ بازار هیچ کمبودی ندارد

وزیر جهاد کشاورزی:

اولویت دولت چهاردهم مقابله با انحصار و رانت است/ بازار هیچ کمبودی ندارد

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید برلزوم حمایت از تولیدکنندگان داخلی گفت:عزم و اولویت دولت چهاردهم مقابله با انحصار و رانت و اصلاح رویه‌های اقتصادی و تقویت صادرات است. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی،غلامرضا نوری‌قزلجه ظهر شنبه ۴ اسفند درنشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی،ظرفیت این شورا را فرصت قانونی ارزشمندی برای حل مشکلات اقتصادی دانست و گفت:جلسات شورای گفت‌وگو فعال بوده و پیگیری دقیق مصوبات می‌تواند به اتخاذ تصمیمات مؤثر درسطح دولت منجر شود.وی حضور نمایندگان مجلس در جلسات شورای گفتگو را دلگرم‌کننده ارزیابی کرد و اظهار داشت: پس از سه سال توقف در تسهیلات‌دهی، هم‌اکنون بیش از ۵ همت تسهیلات پرداخت شده است که به‌عنوان گامی مهم در حمایت از تولیدکنندگان محسوب می‌شود. نوری بر لزوم مقابله با رانت و انحصار تأکید کرد و گفت: دولت مصمم است رویه‌ها را اصلاح کرده و شفافیت و سلامت را در اولویت امور قرار دهد.تولید،تولیدکننده و صادرات در کانون حمایت‌های جدی دولت خواهند بود. 
وی گفت: موضوع تعیین تعرفه برق کارخانه‌های آردسازی طبق تعرفه کشاورزی به‌صورت رسمی قابل پیگیری است.همچنین تعرفه شکر که پیش از این با دوگانگی مواجه بود، اخیراً به یک درصد کاهش یافته است. وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تأمین کالاهای اساسی در کشور تاکید کرد: در یک ماه گذشته، هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی مشاهده نشده و نهایت دقت در کشف قیمت‌ها اعمال شده است. همچنین برخوردهای جدی برای جلوگیری از هرگونه عدم عرضه کالا در نظر گرفته شده است.
 وی اقدامات سوداگرانه در بازار را غیرقابل‌قبول دانست و گفت: طبق قانون هیچ ممنوعیتی برای صادرات وجود ندارد، اما باید از سوءاستفاده‌ها و اقدامات غیرقانونی جلوگیری شود. نوری در ادامه به سیاست دولت در زمینه تخم‌مرغ اشاره کرد و گفت: دولت تصمیم دارد امور مربوط به تخم‌مرغ را به تشکل‌های مردمی واگذار کند، اما این تشکل‌ها نباید به‌صورت انحصاری عمل کنند.وی خاطرنشان کرد: اهمیت ایجاد تعادل میان اصلاحات اقتصادی و کنترل بازار به‌ویژه در حمایت از تولید و صادرات بسیار بالا است و تشکل‌ها باید در این فرآیند به‌صورت فعال سهیم باشند.

دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو