آرشیو
انتخاب نشریه


معاون هماهنگ کننده سپاه اردبیل خبر داد:
کنترل کرونا با بیش از چهار هزار تیم حمایتی و مراقبتی در استان

اردبیل-خبرنگاررسالت:
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: بیش از چهار هزار و 447 تیم حمایتی و مراقبتی در مناطق مختلف استان اردبیل سعی در کمک و یاری رساندن به بیماران کرونایی و کنترل این ویروس منحوس دارند.الله شکر عبدی در جلسه قرارگاه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: به برکت طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مهار بیماری کرونا موفقیت های خوبی را در پیک سوم شاهد بودیم و در پیک چهارم نیز در کنار دانشگاه علوم پزشکی و سایر مسئولان هستیم.وی استان اردبیل را استان پیشرو و موفق در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اعلام کرد و گفت: عمده برنامه‌ریزی انجام شده در قالب این طرح غربالگری بیماران بوده که ما در قالب تیم‌های دو نفره حمایتی و 15 نفری مراقبتی سعی و تلاشمان بر این بوده تا در خدمت عموم مردم باشیم.
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل تصریح کرد: تیم های دو نفره حمایتی سلامت پایگاه های بسیج در مجموع به تعداد چهار هزار و 200 تیم به صورت شبانه روزی در خدمت خانوارهای شهری و روستایی هستند تا خدماتی را به آن‌ها در قرنطینه خانگی و یا مراجعه به بیمارستان ها انجام دهند.
عبدی افزود: در کنار انجام تست های مختلف، 247 تیم 15 نفره مراقبتی نیز سعی می کنند تا نیاز خانواده ها و افراد درگیر بیماری را تأمین کرده و حتی در منزل به کمک آن‌ها بشتابند.وی با بیان این‌که 98 درصد جمعیت استان در قالب این طرح غربالگری شده و خدمات بهداشتی، درمانی و کمک معیشتی به آن‌ها ارائه شده است، خاطر نشان کرد: یک میلیون و 270 هزار نفر از جمعیت استان در قالب این طرح غربالگری شده و در دور جدید سعی می کنیم تا با تدارک امکانات و تجهیزات مناسب به مهار خیز چهارم کمک کنیم.عبدی از توزیع 267 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان به ارزش هر بسته 300 هزار تومان خبر داد و اضافه کرد: سپاه استان با کمک خیرین برای تهیه و توزیع این بسته ها 96 میلیارد ریال هزینه کرده است.معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس‌(ع) استان اردبیل به تهیه و تدارک 24 نقاهتگاه در سطح استان اشاره کرد و ادامه داد: در این نقاهتگاه ها یک هزار و 715 تخت برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده تا با قرنطینه آن‌ها از گسترش بیماری و به نوعی شکستن زنجیره شیوع کرونا کاسته شود.

آدرس مطلب http://paper.resalat-news.com/newspaper/page/10037/5/95060/0
ارسال دیدگاه
  • ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
  • دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
  • از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
  • دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
captcha