شماره خبر : 14497
منتشر شده در مورخ : دوشنبه 21 مهر 1404
ساعت : 20:42
اعطای برچسب خوش‌مصرفی آب به مشترکان / کاهش سرانه مصرف تهرانی‌ها از 250 به 220 لیتر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران خبر داد؛

اعطای برچسب خوش‌مصرفی آب به مشترکان / کاهش سرانه مصرف تهرانی‌ها از 250 به 220 لیتر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از ثبت رکورد 10 درصدی کاهش مصرف آب توسط شهروندان تهرانی خبر داد و گفت: به مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت کرده‌اند، برچسب خوش‌مصرفی اعطا می‌شود.محسن اردکانی با بیان اینکه در سال آبی گذشته که کم‌بارش‌ترین و خشک‌ترین سال استان تهران در 60 سال اخیر محسوب می‌شد، میزان توزیع آب در شبکه آبرسانی این استان 65 میلیون مترمکعب کاهش یافت و به همین میزان، شهروندان آب کمتری مصرف کردند، افزود: در سال‌های اخیر حداکثر کاهش مصرف سالانه آب در تهران به حدود سه درصد می‌رسید اما کاهش 10 درصدی مصرف در سال آبی گذشته به‌ویژه تابستان رکورد جدیدی را در این زمینه به ثبت رساند.وی با قدردانی از شهروندانی که با کاهش میزان مصارف خود به ازای هر نفر 130 لیتر در شبانه‌روز، ضمن احترام به حقوق سایر شهروندان، خدمتگزاران خود را درشرکت آبفای استان تهران برای ارائه خدمات پایدار و مطلوب یاری رساندند،افزود:این شرکت به منظور پاسداشت این همکاری،ضمن تقدیم هدایایی به قید قرعه‌کشی به شهروندان خوش‌مصرف،به تمامی مشترکان خوش‌مصرف برچسب خوش‌مصرفی اعطا خواهد کرد.به ‌گفته وی،این برچسب که ارزشی فراتر از مسایل مادی دارد،به‌زودی و به‌تدریج بردرب مجتمع‌های مسکونی مشترکان خوش‌مصرف نصب خواهد شد.
اردکانی تصریح کرد: همراهی شهروندان تهرانی با سقایان خود در شرکت آب و فاضلاب استان تهران موجب شد شمار مشترکان خوش‌مصرف درپایان تابستان امسال از 29 درصد به 34 درصد افزایش و شمار مشترکان پرمصرف از 64 به 61 درصد و نیز شمار مشترکان بدمصرف ازهفت به پنج درصد کاهش یابد ضمن آنکه سرانه مصرف هر شهروند نیز از 250 به 220 لیتر در شبانه‌روز کاهش یافت.وی افزود: اگر همراهی مشترکان تهرانی درکاهش 10 درصدی مصرف آب اتفاق نمی‌افتاد،یکی دو سد تامین‌کننده آب تهران مطابق پیش‌بینی‌های شرکت آب منطقه‌ای دچار محدودیت‌های جدی می‌شد.

وی با ابراز خرسندی از افزایش توجه و حساسیت‌های شهروندان تهرانی نسبت به مدیریت مصرف آب، گفت: خوشبختانه با اقدام‌های رسانه‌ای و فرهنگی صورت گرفته، هم‌اکنون رفتار مسرفانه به عنوان یک امر منکر به مصرف منصفانه و یک امر معروف تبدیل شده و امید است با تداوم این همکاری، خوش‌مصرفی به یک رفتار دائمی در زمینه مصرف آب شرب حتی در سال‌های ترسالی و سرریز شدن سدها تبدیل شود.اردکانی با درخواست از شهروندان تهرانی نسبت به کاهش 10 درصد دیگر از مصارف خود با توجه به پیش‌بینی پاییز خشک و کم‌بارش امسال، اظهار داشت: اگر این همراهی و همکاری توسط شهروندان صورت گیرد، قول می‌دهیم پاییز امسال را نیز بدون تنش سپری کنیم.به‌گفته وی، سقایان مردم در شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز تمامی تلاش خود را برای تقویت‌های زیرساخت‌های تامین و توزیع آب به‌کار خواهند گرفت همان‌گونه که وزارت نیرو با حمایت و اقدام سریع در اجرای پروژه بزرگ خط دوم انتقال آب طالقان به البرز و تهران، به کمک رفع مشکل کم‌آبی برآمده است

دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو