قدرت ایران خط قرمز فرانسوی‌ها را محو کرد

رئیس‌جمهور فرانسه سه سال پس از آغاز جنگ اوکراین با رئیس‌جمهور روسیه تماس تلفنی برقرار کرد. شبکه یورونیوز در این خصوص مدعی شده است :
" تصمیم ترامپ به بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران بدون مشورت با رهبران دیگر قدرت‌های بین‌المللی، بایکوت سه‌ساله رهبر روسیه از سوی رهبران اتحادیه اروپا پس از آغاز جنگ اوکراین را شکست و ماکرون در تماس  با پوتین به گفت وگو درباره ایران و اوکراین پرداخت.به نظر می‌رسید که در این تماس تلفنی میان ولادیمیر پوتین و ماکرون ، دو رهبر در مورد ایران تا حدی به زمینه‌های مشترکی برای گفت وگو دست یافتند. بااین‌حال اختلاف این دو درباره اوکراین همچنان پابرجاست."
صورت‌مسئله مشخص است:فرانسوی که تاکنون به‌واسطه آنچه"غرور ملی-اروپایی" می‌خواندند حتی حاضر به چینش میز مذاکرات آتش‌بس میان روسیه و اوکراین در جنگ جاری نبوده‌اند، به‌واسطه ناتوانی در هضم قدرت مهار و کنشگری ایران در تقابل با شبکه غربی ناچار شده‌اند دست به دامان کاخ کرملین شوند.  برخلاف روایتگری یورونیوز، حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک مقدس کشورمان بدون همکاری‌های اطلاعاتی و میدانی بازیگران اروپایی صورت نگرفته و روزبه‌روز اسناد بیشتری در خصوص این هم‌افزایی بی‌شرمانه منتشر می‌شود. در این میان کلیدواژه‌ای وجود دارد که باید در تحلیل روند رفتار کنونی پاریس و دیگر بازیگران اروپایی موردتوجه قرار گیرد:"ناتوانی در مدیریت بحران خودساخته"! فرانسوی‌ها که در استراتژی مهار چندجانبه و حداکثری ایران نقش پیاده‌نظام کاخ سفید و تل‌آویو را ایفا نموده‌اند، با از بین رفتن توازن "هزینه‌ها"و "فواید"مداخله‌گرایی خود در تقابل مطلق با تهران مواجه شده‌اند. این توازن به ضرر غرب از بین رفته است زیرا طبق برآوردهای مستند صورت گرفته از سوی دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا و اروپا ،
زیرساخت‌های هسته‌ای ایران از بین نرفته و خبری نیز  از 409 کیلوگرم ذخایر اورانیوم غنی‌سازی شده از سوی ایران نیست! به عبارت بهتر ،بازیگران غربی و صهیونیستی با هزینه‌های هنگفت حمله به ایران و در مقابل ،دستاوردهای کمتر و نامتوازنی مواجه شده‌اند.همین مسئله قدرت مدیریت بحران خودساخته مثلث "واشنگتن-تل آویو-بروکسل"را از آن‌ها سلب نموده و ماکرون و دیگر سیاستمداران غربی را به دست و پا زدن انداخته است. 
نگرانی فرانسوی‌ها در قبال تحمل هزینه‌های شکست در تقابل با ایران ماکرون را به‌جایی رسانده که حاضرشده خط قرمز پررنگ دستگاه دیپلماسی پاریس مبنی بر عدم مذاکره با کاخ کرملین ( که پس از آغاز جنگ اوکراین ترسیم شده بود) را زیر پا بگذارد. این مسئله حکایت از قدرت بی‌بدیل ایران در برهم زدن محاسبات دشمنان قسم‌خورده مرزوبوم کشورمان را دارد.
قدرت ایران خط قرمز فرانسوی‌ها را  محو کرد