حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس:

تعلل در اجرای قانون، بازار خودرو را ملتهب کرد

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، نماینده مردم تهران و عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» پیرامون وضعیت کنونی بازارخودرو ضمن بیان اینکه قانون واردات خودرو تاکنون به‌درستی اجرا نشده است، اظهارکرد: متأسفانه قانون واردات خودرو تاکنون به‌درستی عملیاتی نشده است و تعلل در اجرای قانون، بازار خودرو را ملتهب کرده است.
وی ضمن بیان اینکه مجلس به‌دنبال ایجاد رقابت واقعی در بازار خودروست، افزود: مجلس شورای اسلامی همواره به دنبال آن بوده است که در بازار خودرو فضای رقابتی ایجاد شود تا قیمت داخلی خودرو‌ها کاهش و کیفیت افزایش پیدا کند. به همین منظور قانون واردات خودرو مصوب و نهایی گشت. بنابراین اگر این قانون به‌صورت دقیق اجرا شود، اهداف مذکور اعم از افزایش رقابت و کاهش قیمت عملیاتی خواهد شد. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد که اجرای دقیق قانون واردات خودرو تعدیل قیمت‌ها و افزایش کیفیت را رقم خواهد زد و سپس با اشاره به تأخیر در تدوین آیین‌نامه وا‌ردات خودرو خاطرنشان کرد: یکی از دلایل نابه‌سامانی فعلی بازار خودرو، تأخیر در تدوین آیین‌نامه است. درحقیقت تدوین آیین‌نامه بسیار به طول انجامید و سپس موانع و مشکلاتی به‌تبع این روند رقم خورد. 
او ضمن تأکید براینکه برخی شرکت‌ها از موقعیت واردات خودرو سوءاستفاده کردند، متذکر شد: برخی از شرکت‌های واردکننده به دلایل مختلف به تعهدات خود عمل نکرده‌اند و این روند سبب شده تا واردات به میزان مطلوب انجام نشود و اهداف قانون و برنامه محقق نشود. 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان این گفت‌وگو در تشریح بیش‌تر این موضوع یادآور شد: متأسفانه برخی شرکت‌ها از موقعیت واردات سوءاستفاده کردند و علی‌رغم آنکه به جمع‌آوری نقدینگی مردم پرداختند، به تعهدات خودعمل نکردند. این موضوع یکی دیگر از دلایل کاهش واردات خودرو و عدم اجرای دقیق قانون تا به امروز است. 
تعلل در اجرای قانون، بازار خودرو را ملتهب کرد
دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو