سید رضا صدر الحسینی، کارشناس مسائل غرب آسیا:

رژیم صهیونیستی در مقابل مقاومت نتوانست به اهداف خود برسد

سید رضا صدر الحسینی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت‌و‌گو با خبرنگار «رسالت» با اشاره به استعفاهای سریالی سران رژیم صهیونیستی پس از شکست در جنگ غزه ضمن اینکه این شکست می‌تواند پیامدهای قابل‌توجهی را در حوزه داخلی رژیم صهیونیستی به دنبال داشته باشد، اظهار داشت: استعفاهای سریالی سران رژیم صهیونیستی به ویژه در حوزه نظامی نشان‌دهنده شکست واقعی این رژیم است. درحقیقت رژیم صهیونیستی از مقاومت به ویژه مقاومت غزه و حمایت همه‌جانبه مردم غزه شکست خورده است و این شکست می‌تواند پیامدهای قابل‌توجهی را در حوزه داخلی رژیم صهیونیستی به دنبال داشته باشد که یکی از آن ها
 تسریع در سرنگونی کابینه نتانیاهو خواهد بود. وی با اشاره به تلاش مقامات ارشد سیاسی رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از افشای اطلاعات شکست خود، همچنین افزود: علی‌رغم تلاش مقامات ارشد سیاسی رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از افشای این پیامدهای نامطلوب سیاسی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی اما مشاهده می‌کنیم که در حوزه مسائل نظامی استعفاهای سریالی سران رژیم صهیونیستی نشان مبرهن از شکست‌شان داشت و اینک فرماندهان ارشد رژیم صهیونیستی نیز نسبت به این موضوع اقرار دارند. 
صدرالحسینی با بیان اینکه استعفاهای سریالی سران رژیم صهیونیستی و مقامات ارشد ارتش مشهود است و ادامه دارد، تصریح کرد: علی‌رغم تلاش‌ رسانه‌های رژیم صهیونیستی اما اطلاعات قابل‌توجهی درخصوص استعفاهای سریالی سران رژیم صهیونیستی و مقامات ارشد ارتش مشهود است. 
کارشناس مسائل غرب آسیا در پایان این گفت‌وگو ضمن اشاره به شکست کامل رژیم صهیونیستی در مقابل مقاومت و مردم غزه همچنین خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی در مقابل مقاومت نتوانست به کوچک‌ترین  اهداف خود برسد و خود شکست خورد. واقعیت امر نیز این است که ناکامی یک ارتش کلاسیک و عدم پیروزی در مقابل یک جریان مقاومتی به منزله شکست کامل قلمداد خواهد شد.
رژیم صهیونیستی در مقابل مقاومت نتوانست به اهداف خود برسد