مدیر آنروا: سه هزار کامیون پشت غزه منتظر ورود هستند

یک نهاد سازمان ملل در امور آوارگان فلسطینی تأکید کرد که سه هزار کامیون حامل مواد غذایی و دارویی پشت دروازه‌های غزه منتظر ورود هستند که اشغالگران همچنان در برابر ورود آن‌ها مانع‌تراشی می‌کنند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم،مدیر رسانه‌ای آنروا(آژانس سازمان ملل در امور کاریابی و امدادرسانی به آوارگان فلسطینی) گفت:  بیش از سه هزار کامیون حامل مواد  غذایی و دارویی منتظر ورود به نوار غزه هستند.
این مقام سازمان ملل افزود کامیون‌ها حامل داروهایی هستند که به‌زودی تاریخ‌مصرف آن‌ها تمام خواهد شد.
به گفته این مقام بین‌المللی، گذرگاه‌ها باید به‌طور کامل باز و اجازه ورود کمک‌ها برای نجات جان مردم به غزه داده شود.رئیس کمیته بین‌المللی نجات هم تأکید کرد که گذرگاه‌های نوار غزه باید باز شود.وی بر ضرورت ورود فوری کمک‌های غذایی و  دارویی به نوار غزه تأکید کرد.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی با ممانعت عمدی از ورود کمک‌های غذایی و دارویی، سیاست هدفمند گرسنه نگه‌داشتن مردم نوار غزه باهدف وادار کردن آن‌ها به کوچ اجباری  از این منطقه برای سیطره دائمی اشغالگران بر آن را ادامه می‌دهد.

مدیر آنروا: سه هزار کامیون پشت غزه منتظر ورود هستند