رحمت‌الله نوروزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

کنترل قیمت کالاهای اساسی ضرورت فوری است

رحمت‌الله نوروزی، نماینده مردم علی‌آباد کتول و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» با تأکید بر ضرورت جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی بیان کرد: به‌تازگی در صحن مجلس طی تذکرات جدی بر کنترل قیمت کالاهای اساسی تأکید شده است چراکه حفظ سفره مردم و جلوگیری از کوچک شدن آن از توصیه‌های مقام معظم رهبری است. ایشان همواره تأکید و توصیه فرموده‌اند که سفره مردم نباید کوچک شود. بنابراین باید مجاهدانه بکوشیم و مانع از افزایش افسارگسیخته قیمت کالاهای اساسی شویم. 
وی افزود: باید دست‌به‌دست یکدیگر دهیم و نگذاریم سفره مردم بیش‌ از این کوچک شود. متأسفانه اینک شاهد هستیم گرانی افسارگسیخته، مشکلات متعددی را برای مردم به‌ویژه کارگران، کشاورزان و سایر اقشار آسیب‌پذیر ایجاد کرده است. 
نوروزی تصریح کرد: باید مانع از استمرار افزایش قیمت‌ها به‌ویژه در بخش کالاهای اساسی شویم. امروز به بهانه افزایش قیمت ارز مشاهده می‌داریم که بازار کالاهای اساسی نیز دچار نوسان شده و صعود قیمت‌ها را تجربه می‌کند. 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: ضرورت دارد تا مجلس شورای اسلامی بر قیمت‌ها و نحوه تخصیص ارز کالاهای اساسی نظارت بیش‌تری بدارد. بانک مرکزی، وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های متولی باید در این خصوص پاسخگو باشند.
او با اشاره به قیمت برنج بیان کرد: قیمت برنج در تمامی کشورها زیر یک دلار است بنابراین چرا باید در کشورمان قیمت برنج این‌چنین بالا باشد؟ این در حالی است که تا یک هفته گذشته برای برنج ارز ۲۸ هزارتو منی تخصیص می‌یافت. وزرا باید پاسخگوی عملکرد خود باشند و بی‌شک مجلس با استفاده از ابزارهای نظارتی در قالب پرسش، تحقیق و تفحص ورود خواهد کرد. 
نماینده مردم علی‌آباد کتول همچنین خاطرنشان کرد: دولت باید به‌منظور کنترل قیمت کالاهای اساسی نظارتی بیش‌ازپیش بدارد. همان‌طور که رئیس‌جمهور در این خصوص دلسوزی دارد، سایر وزرا نیز می‌بایست بیش‌ازپیش پای‌کار بیایند و مجاهدانه و به‌صورت انقلابی بکوشند تا قیمت‌ها کاهش پیدا کند. 
وی در پایان این گفت‌وگو بیان کرد: مردم در جنگ ۱۲ روزه بار دیگر پیوند ناگسستنی خود را با نظام نشان دادند. بنابراین باید رضایت‌مندی هرچه بیش‌تر مردم را حاصل کنیم و با این رضایت‌مندی مشت محکمی بردهان اسرائیل کودک کش و آمریکای جنایت‌کار بزنیم. بی‌شک به‌منظور تحقق این روند باید ابزارهای نظارتی را به‌کارگیریم و دولت نیز می‌بایست با جدیت بیش‌تر پای‌کار آید و مسائل را دنبال کند.
کنترل قیمت  کالاهای اساسی  ضرورت فوری است