محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس مطرح کرد:

لزوم توسعه روابط همه‌جانبه و تقویت راهبرد چندجانبه‌گرایی

محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» به اثرات خروج از یکجانبه‌گرایی و ورود به چندجانبه‌گرایی در روند تعاملات جهانی پرداخت و دراین خصوص بیان کرد: تجارت با دنیا و دارا بودن سرمایه‌گذاران متعدد به‌منظور شکوفایی اقتصاد یک ضرورت است و امروزه در عرصه دیپلماسی به‌عنوان یک اولویت مطرح است. وی افزود: متأسفانه طی سال‌های گذشته در حوزه سیاست خارجی مبنای عمل دیپلماسی سیاسی قرار گرفت که ‌بی‌شک که چنین روندی اشتباه است. براین اساس ضرورت دارد تا تغییر نگرشی بیش‌ازپیش در حوزه دیپلماسی بداریم و اقداماتی را با هدف ورود به چندجانبه‌گرایی هرچه‌تمام‌تر دنبال کنیم. 
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با تأکید بر خروج از یکجانبه‌گرایی و اثرات توسعه روابط همه‌جانبه تصریح کرد: رویکرد نوینی که هم‌اینک در حوزه سیاست خارجی اتخاذ گشته، موجب توسعه روابط همه‌جانبه می‌شود. 
وی همچنین خاطرنشان کرد: خروج از یکجانبه‌گرایی و ورود به چندجانبه‌گرایی یک ضرورت است و در حقیقت نیاز است که نگاه و ارتباط تنها معطوف به یک کشور خاص نباشد بلکه هر کشوری که‌هم‌سو و دارای ظرفیت و توانمندی است می‌بایست موردتوجه قرارگیرد تا همکاری‌ها و کمک‌های مشترک شکل بگیرد. 
نماینده مردم یزد در مجلس دوازدهم بیان کرد: چندجانبه‌گرایی و توسعه توافقنامه‌های راهبردی گامی مثمرثمر است و چنانچه خروج از یکجانبه‌گرایی و ورود به چندجانبه‌گرایی بیش‌ازپیش عملیاتی گردد، کشورهای بیشتری درصدد توسعه همکاری با کشورمان خواهند بود و بدین ترتیب رقابت جدی در دنیا به‌منظور تقویت مناسبات با جمهوری اسلامی ایران ایجاد خواهد شد. 
وی‌ در پایان این گفت‌وگو بیان کرد: توسعه چندجانبه‌گرایی و همکاری‌ها می‌بایست بیش از پیش در دستور کار قرارگیرد و راهبرد همه‌جانبه نگری نیز به‌صورت عملیاتی‌تر در دستور کار باشد.
لزوم توسعه روابط همه‌جانبه و تقویت راهبرد چندجانبه‌گرایی