طرادحماده، وزیر سابق لبنانی در گفت و گو با «رسالت» :

تجزیه منطقه، فرمول راهبردی واشنگتن و تل آویو است

وزیر سابق لبنانی تاکید کرد: تجزیه منطقه خاورمیانه بر اساس مدل های قومیتی و مذهبی اصلی ترین راهبرد واشنگتن و تل آویو محسوب می شود و انکار آن از سوی دولت های منطقه یک خطای بزرگ است. 
طراد حماده در گفت و گو با« رسالت» اظهار داشت :
" طی سال های گذشته و اخیر بارها تاکید شده بود که هدف از به کارگیری همزمان تاکتیک های سخت و نرم دشمنان امنیت منطقه و در راس آنها واشنگتن و تل آویو ، تبدیل کردن خاورمیانه به کانونی از آتش و درگیری است. تجزیه منطقه بر اساس مولفه های مذهبی و قومیتی سال هاست در اتاق فکر دشمنان منطقه مورد تحلیل و توجه قرار گرفته است اما برخی دولتها و کشورها هرگز نخواسته اند چشمان خود را بر روی این واقعیت باز کنند. تحولاتی که اخیرا در منطقه رخ داده و شاهد آن در نقاط گوناگون هستیم نشان دهنده اثبات این حقیقت است. "
وزیر سابق دولت لبنان تصریح کرد:
"بحران هایی که امروز در سرتاسر منطقه از سوی صهیونیستها و آمریکا خلق می شود
 برگرفته از همین راهبرد تجزیه طلبانه و ضد امنیتی در واشنگتن و تل آویو است. باید در مواجهه با این موضوع اقدامی جمعی و موثر صورت داد."
تجزیه منطقه، فرمول راهبردی واشنگتن و تل آویو است
دریافت همه صفحات
دانلود این صفحه
آرشیو