نسخه Pdf

رسانه عبری:

آمادگی ایران، آمریکا را به وحشت انداخته است

به اعتراف یک رسانه عبری زبان، آمادگی جمهوری اسلامی ایران، سردمداران آمریکا را وحشت زده کرده است.
به گزارش تسنیم،شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که در پایگاه اطلاع رسانی خود منتشر کرد، خبر داد، اخبار رسیدن از آمادگی ایران برای پاسخ به (هرگونه ماجراجویی)دولت تروریستی آمریکا سبب شد تا دولت آمریکا سطح آماده باش خود را در میان کارمندان خود در سرتاسر خاورمیانه (غرب آسیا) به بالاترین سطح برساند.
این رسانه عبری زبان با استناد به گزارش‌های رسانه‌های غربی نوشت: دولت آمریکا در پی اطلاعات جاسوسی مبنی بر اینکه ایران در مراحل پیشرفته برنامه‌ریزی برای انجام اقداماتی علیه آمریکایی‌ها (در صورت هر نوع رفتار تجاوزکارانه آمریکا) قرار دارد، سطح آماده‌باش کارکنان خود را در سراسر خاورمیانه افزایش داده و اقدام به کاهش شمار کارکنان سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها کرده است.منابع خبری اعلام کردند که آمریکا به دیپلمات‌ها و دیگر کارکنان فدرال خود دستور داده است عربستان سعودی را ترک کنند و هم‌زمان در حال کاهش شمار کارکنان نمایندگی‌های دیگر خود در منطقه است.
همچنین گزارش شده است که مقام‌های اطلاعاتی در یادداشتی که به مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، تحویل داده شد، درباره خطراتی که کارکنان وزارت امور خارجه را در خاورمیانه و مناطق دیگر تهدید می‌کند، هشدار داده‌اند. این یادداشت که جی کلیتون، رئیس جامعه اطلاعاتی ملی آمریکا، آن را نوشته است.
 آمادگی ایران، آمریکا را به وحشت انداخته است