سید جمال موسوی عضو کمیسیون عمران مجلس:

خصوصی سازی مسکن گام مؤثر جهش تولید است

سید جمال موسوی، نماینده مردم ماهنشان و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» در پاسخ به اینکه آیا واگذاری زمین‌های ارزان قیمت و رایگان به مردم برای ساخت مسکن طرحی عملی است، پاسخ داد: فرآیند ساخت مسکن ملی امر مهمی‌است که از دولت گذشته روند آن آغاز گشته و هم‌اینک در قالب قانون جهش تولید مسکن مطرح است و در برنامه هفتم نیز موردتاکید قرارگرفته است. 
وی با اشاره به روند کند ساخت مسکن و عدم همکاری بانک‌ها افزود: فرآیند ساخت مسکن از سال گذشته حرکت خود را آغاز کرده است اما‌ متاسفانه این روند به موجب عدم همکاری بانک‌ها و وزارت راه و شهرسازی کند گشته است. 
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر خصوصی سازی روند ساخت مسکن تصریح کرد: به منظور تسریع روند ساخت مسکن می‌بایست فرآیند ساخت مسکن خصوصی‌سازی شود. درحقیقت با وضعیت فعلی نمی‌توان اهداف مطرح در حوزه مسکن را تحقق بخشید. 
نماینده مردم ماهنشان در مجلس دوازدهم با اشاره به ضرورت حضور بخش خصوصی و توسعه پرداخت تسهیلات همچنین خاطرنشان کرد: تامین مالی و پرداخت تسهیلات به منظور تسریع روند ساخت مسکن خارج از توان دولت است. بنابراین هم‌اکنون خصوصی سازی
 گامی مهم است و حضور بخش خصوصی الزام دارد. 
او با اشاره به ورود جدی و نظارتی کمیسیون عمران متذکر شد: متاسفانه در روند ساخت بانک‌ها همکاری لازم و مطلوب را نداشته و بسیاری از بانک‌ها در روند پرداخت تسهیلات کوتاهی کرد‌ه‌اند. برهمین اساس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از جنبه نظارتی خود وارد شده و اعمال ماده ۴ قانون جهش تولید مسکن را دنبال خواهد کرد که مختص جرایم بانک‌ها در صورت عملیاتی نکردن وظایف‌شان است. 
وی با اشاره به واگذاری زمین‌های رایگان و ارزان قیمت یادآور شد: کوشش این است که در سال جاری بخش خصوصی در فرآیند ساخت مسکن حضور جدی بدارد و  واگذاری زمین‌های ارزان قیمت و رایگان به مردم برای ساخت مسکن نیز عملیاتی گردد. 
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایان این گفت‌وگو همچنین خاطرنشان کرد: ساخت مسکن باید روند خصوصی‌سازی پیدا کند و امیدواریم به موجب تحقق این روند، وزارت راه و شهرسازی در روند واگذاری زمین همکاری لازم را بدارد.
خصوصی سازی مسکن  گام مؤثر جهش تولید است