علی اکبر علیزاده برمی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح کرد:

لزوم توسعه اقتصاد فرهنگ از دل گردشگری بومی

علی اکبر علیزاده برمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» به نقش اقتصاد فرهنگی پرداخت و با تاکید بر ضرورت توجه به ظرفیت‌های فرهنگی بیان داشت: امروزه توسعه صنعت، معدن، تکنولوژی و یکایک حوزه‌ها نیازمند زیربنای فرهنگی است و با توسعه فرهنگی و اقتصاد فرهنگ است که می‌توان به این موارد دست یافت. 
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران از پیروزی خود تاکنون تحولات عظیمی را در دنیا ایجاد کرده است اما آنچه که بیش از هرچیز مشهود و چشم‌گیر بوده، بخش فرهنگی بوده است. امروز فرهنگ جمهوری اسلامی ایران بیش از هرچیز برای جهانیان دارای جاذبه است. 
علیزاده برمی تصریح کرد: امام على عليه السلام فرموده‌‌اند «لا تَكُن عَبدَ غَيرِكَ وَقَد جَعَلَكَ اللّه ُ حُرّا»بنده ديگرى مباش كه خداوند تو را آزاد آفريد. بیان و کلام ایشان همواره سرلوحه اقدامات فرهنگی‌مان بوده است و امروز در دنیا در حال گسترش است. 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرکز تفکر توسعه فرهنگی باید ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصاد فرهنگ را بیش از پیش توسعه دهد. در دیدار با وزیر  میراث فرهنگی بر ضرورت توسعه گردشگری بومی و صنایع خلاق تاکید کرده و خواستار توسعه هرچه تمام‌‌‌تر این نوع از گردشگری شده‌ایم. روشن است که ظرفیت‌های گردشگری گلزار شهدایمان، اماکن و‌ مساجدمان بی نظیر است و در دنیا مانند ندارد. بنابراین می‌بایست توسعه گردشگری این اماکن را رونق دهیم و خاطرات رزمندگان و شهدای گرانقدرمان را نیز به صورت هرچه‌تمام‌تر انتشار دهیم. او متذکر شد که باید گردشگری بومی را توسعه دهیم و از دل این گردشگری اشتغال‌زایی را نیز عملیاتی سازیم و سپس یادآور شد: فرهنگ بی نظیر جمهوری اسلامی ایران موجب شده تا اقتصاد و صنعت نیز به بهترین شکل ممکن توسعه یابد. جمهوری اسلامی ایران از قدرت اتمی خود برای توسعه کشاورزی، پزشکی، انرژی و… بهره می‌گیرد و همواره کوشیده تا فرهنگ و فناوری را در مسیر خدمت به مردم به جهان صادر کند. 
علیزاده برمی همچنین ادامه داد که تکنولوژی‌مان دارای سبقه فرهنگی است و می‌بایست همواره در جهت توسعه این مسیر گام بداریم وی درپایان این گفت‌وگو بیان کرد: رزمندگان و شهدای گرانقدر جمهوری اسلامی ایران جان خود را فدا کردند تا مردمان عادی دچار آسیب نشوند. بی‌شک چنین فرهنگی در عالم بی‌نظیر است و می‌بایست برای جهانیان از مسیر توسعه ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری بومی تشریح گردد. همچنین ضرورت دارد تا یکایک این ظرفیت‌ها را در فضای آموزشی‌‌مان نیز بسط دهیم تا صنعت و معدن و به طور کلی اقتصاد کشور نیز اقتصاد فرهنگی شود. 
لزوم توسعه اقتصاد فرهنگ  از دل گردشگری بومی