روح‌الله متفکر آزاد، عضو هیئت رئیسه مجلس:

حضور مردم و روحیه مقاومت معادلات جنگ را تغییر داد

روح‌الله متفکر آزاد، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «رسالت» بیان داشت: مادامی که دشمن وارد جنگ با کشور شد، تصور می‌کرد که با شهادت مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله‌ خامنه‌ای مردم را دچا‌ر سوگ خواهد کرد و بدین ترتیب میدان نیز خالی خواهد شد و آن‌ها خواهند توانست ضربات جنگی خود را اعمال سازند و سپس از سوی گروهک‌های تجزیه طلب‌ یا پهلوی‌چی‌‌ها که در برابر سیل خروشان ملت ایران ناچیز هستند، اقدامی علیه کشور انجام دهد اما با حضور مردم و روحیه مقا‌ومت بی‌بدیل‌شان تمامی این معادلات تغییر پیدا کرد. وی با اشاره به شکست توطئه‌های دشمن افزود: دشمن خیال می‌کرد که سناریو آن‌ها منجر به شکست نظام جمهوری اسلامی می‌شود اما حال مشاهده می‌کنیم که سناریو آن‌ها شکست خورده است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اینکه مردم با حضور مستمر در صحنه درحال جنگ با دشمن می‌باشند، تصریح کرد: امروز ملت ایران درحال جنگ با دشمن هستند. درحقیقت اکنون تنها رزمندگان، ارتش، سپاه پاسدران انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح و فراجا در حال جنگیدن نیستند بلکه یکایک مردم با حضور مستمر در صحنه درحال جنگ با دشمن می‌باشند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دوازدهم درپایان این گفت‌وگو همچنین خاطرنشان کرد: مردم در سوگ و داغداری رهبرمعظم انقلاب اسلامی حماسه آفریدند و همچنان نیز با روحیه مقاومت خود در مقابل دشمن ایستادگی می‌کنند. بی‌شک حضور مستمر مردم همچون موشک‌هایمان موثر است و پیروزی ملت شریف ایران را تسریع خواهد کرد.
حضور مردم و روحیه مقاومت معادلات جنگ را تغییر داد